Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar bunu okuyan tanıtsın kendini bende sizleri merak ediyorum ama önceden tanıttıysanız 13883 sayfasının arasında bulamam valla :D
28 yaşındayım 7 senelik evliyim 4 yaşında bir oğlum var İstanbul'da yaşıyorum
İkizler burcuyum 😎

Sende tanıt bize kendini

Benim biraz geç oldu geçmişi okya okuya geliyorum da

Kızlar ben salataya marul koyduğum zaman sanki böyle pörsüyor, değişik bir hal alıyor. Oyüzden koymuyorum çoban salata yapıyorum genellikle. Acaba hemen yıkayıp kullandığım için mi böyle oluyor?
Yıkadıktan sonra kurutucu da iki çevir hemen pörsümez bide tuzunu çok katmazsan sa daha geç söner
Yani benim deneyimlerim bunlar 🤗

Günaydın ❤️
Huzurlu haftalar 🌸

1000067237.webp

Magnezyumun yanında türk kahvesi içersen daha etkili oluyor. Birde ben çayıma karanfil atıyorum. Onun da ağrı kesici özelliği var. Sürekli ilaç içince ağrı dirençli hale geliyor ilaçta etki etmiyor
Evet sürekli ilac icince faydası olmuyo abla dedigin gibi bende içmek istemiyorum o yüzden bunlarda aklımda olsun

günaydın, hayırlı sabahlar
benimde midem yanıyo ramazandan beri mide koruyucu içiyorum , gaviscon şurubum var , bide çiğneme tableti var
onları kullanınca biraz geçer gibi oluyo tam geçmiyo
geçen sene ocak ayında endoskopi olmuştum helikobakteri çıkmıştı antibiyotik tedavisi verdi dr. geçmişti şimdi ne var anlamadım , bugün bi iş yeri doktoruna gidiyim bakalım o ne dicek
dün yine hastanedeydik anneme temogrofi çekildi dr. istemiş nabızı düşmüyo diye öğlen 1 gibi gittik akşam yedi buçukta geldik eve serumu çok uzun sürdü , çok şükür kalbinde ve ciğerinde pıhtı yok dedi hafta içide karın boşluğunda temogrofi çekicek bacaklarındanda ulturoson çekicek nabızın yüksek olmasının sebebini bulmamız lazım diyo dr. ilaçlarını değiştirdi
bakalım inşallah bi an önce düzelir

günaydın, hayırlı sabahlar
benimde midem yanıyo ramazandan beri mide koruyucu içiyorum , gaviscon şurubum var , bide çiğneme tableti var
onları kullanınca biraz geçer gibi oluyo tam geçmiyo
geçen sene ocak ayında endoskopi olmuştum helikobakteri çıkmıştı antibiyotik tedavisi verdi dr. geçmişti şimdi ne var anlamadım , bugün bi iş yeri doktoruna gidiyim bakalım o ne dicek
dün yine hastanedeydik anneme temogrofi çekildi dr. istemiş nabızı düşmüyo diye öğlen 1 gibi gittik akşam yedi buçukta geldik eve serumu çok uzun sürdü , çok şükür kalbinde ve ciğerinde pıhtı yok dedi hafta içide karın boşluğunda temogrofi çekicek bacaklarındanda ulturoson çekicek nabızın yüksek olmasının sebebini bulmamız lazım diyo dr. ilaçlarını değiştirdi
bakalım inşallah bi an önce düzelir
Geçmiş olsun abla hem sana hem annene 🌸

Evi havalandırdım
Yatakları topladım
Makineyi kurdum biraz sonra başlasın ses olmasın dedim
Ortalık topladım
Mutfakta elde yıkanmış bulaşıklar var, kaldırmadım.
Devrildim biraz haber bakıcam.

Okul maratonu başladı.
Mübarek olsun 🙃
Mete de dün Ardaya kızmıs su okul ne zaman acılacak ya okula gitsin artık diyodu😂

Back
X