Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anam ben şok doğru mu bunlar sayın Sero yoksa söylendiği gibi güçlü, hırslı, çalışkan, zor güvenen ve çözüm odaklı bir insan mısınız lütfen bunlara açıklık getirin HeySero HeySero
Bilmiyom ki burçların özelliklerini. Gıcığım. Malesef kinciyim. Güven bilemedim. Evet inatçıyım ama her konuda değil. Ve asla ılımlı değilim tişikirler

Tahinli kurabiye yapacaktım 🍪 kuzenime götürmek için, baktım tahin biraz katılaşmış nasıl sıvı hale getirebilirim diye bakındım ve bir video gördüm el mikseriyle çırptı kadın ayy nasıl da güzel sıvı oldu bende hemen yapayım dedim.
Yapmaz olaydım, ne üstüm başım kaldı ne duvarlar ne dolaplar 😂🤦🏻‍♀️ sweetimi atmak zorunda kaldım yağ içinde kaldı ve geçmedi.

Diğer yerleri de o videoyu çekene laf saya saya temizledim 🤣 HeySero HeySero
Yoksa bu videodaki sen misisn ahahahahah

Biz varya ilknurla o kadar farklıyız ki. O benim dediklerimi yapsa, ben onun dediklerini yapsam yeminle kocalarımızla mikemmel bir ilişkimiz olur. Ama yapamıyok 🤣 ilknurrr22 ilknurrr22 La Vie La Vie

Mesela ne gibi :D ama zaten zıt kutuplar birbirini çeker derler. :D
ben sero dan ürktüm heee biraz kadırgalı Seda Sayan gibi dobralığı da var. :D

Rabbime hamd olsun ya keyifliyim :)))
Bana da ver biraz, bugün yine soğuk nevaleliğim tutmuş sanırım 🤣 🤦🏻‍♀️
Eşim bugün maça gideceğini söyledi, tamam git dedim.
Sabahtan beri yok niye bana tavır yapıyorsun.
Yav yapmıyorum 😂 git
Yok tavır yapıyorsun, en iyisi gitmeyeyim ben.
Tavır yapmıyorum gidebilirsin.
Bunu söylerken bile tavırlıymışım
Adamı zorla attım evden, gitmiyordu 😃

Mesela ne gibi :D ama zaten zıt kutuplar birbirini çeker derler. :D
ben sero dan ürktüm heee biraz kadırgalı Seda Sayan gibi dobralığı da var. :D
İlknurr un her konuda kolayca gönlünü alırsın o saftirik her tatlı söze kanar. Bende de bi kin var sorma sinirliysem hiç bi güzellik gözüme görünmez 🤣
Ama brn benim huyumu severim ilko kendi huyunu slk 🤣

Back
X