- 10 Kasım 2024
- 2.452
- 14.272
- 123
- 30
Hep bir mi yumurtladınız bu ne kızBi kova köy yımırtasıbunları buzdolabına sıgdıramam balkonda bisey olur mu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep bir mi yumurtladınız bu ne kızBi kova köy yımırtasıbunları buzdolabına sıgdıramam balkonda bisey olur mu acaba
Bilmiyom ki burçların özelliklerini. Gıcığım. Malesef kinciyim. Güven bilemedim. Evet inatçıyım ama her konuda değil. Ve asla ılımlı değilim tişikirlerAnam ben şok doğru mu bunlar sayın Sero yoksa söylendiği gibi güçlü, hırslı, çalışkan, zor güvenen ve çözüm odaklı bir insan mısınız lütfen bunlara açıklık getirinHeySero
Yoksa bu videodaki sen misisn ahahahahahTahinli kurabiye yapacaktımkuzenime götürmek için, baktım tahin biraz katılaşmış nasıl sıvı hale getirebilirim diye bakındım ve bir video gördüm el mikseriyle çırptı kadın ayy nasıl da güzel sıvı oldu bende hemen yapayım dedim.
Yapmaz olaydım, ne üstüm başım kaldı ne duvarlar ne dolaplarsweetimi atmak zorunda kaldım yağ içinde kaldı ve geçmedi.
Diğer yerleri de o videoyu çekene laf saya saya temizledim![]()
HeySero
Bence de, en azından kocalarımızla iyi geçinirdik sjskskslValla ikimizinde ortası yok ikimizi karıstırsak çok güzel bi kişilik cıkardı ortaya ahahah
LanahahahahaÇözüm odaklı degil sorun odaklı ahahah
Yengeç değil başak nerenle okuyonKız siz birbirinizin zıt burcusunuz ya zaten yengeç oğlak![]()
Yaa bunu bende severimm
Çok haklısın. Öyle oluyor genelde. Bir ortamı seversem çok çenem düşer.Yalnız konuya bir geldin pir geldin![]()
Serinse birşey olmaz ya.Bi kova köy yımırtasıbunları buzdolabına sıgdıramam balkonda bisey olur mu acaba
Çok kötüydü beeeeYoksa bu videodaki sen misisn ahahahahah
Bugün formundasınYengeç değil başak nerenle okuyon![]()
Keşke video çekseydin de sana da gğlseydikÇok kötüydü beeeeo an ki hayal kırıklığımmm pekiii
Rabbime hamd olsun ya keyifliyim :)))Bugün formundasın![]()
Biz varya ilknurla o kadar farklıyız ki. O benim dediklerimi yapsa, ben onun dediklerini yapsam yeminle kocalarımızla mikemmel bir ilişkimiz olur. Ama yapamıyok![]()
ilknurrr22
La Vie
Bana da ver biraz, bugün yine soğuk nevaleliğim tutmuş sanırımRabbime hamd olsun ya keyifliyim :)))
İlknurr un her konuda kolayca gönlünü alırsın o saftirik her tatlı söze kanar. Bende de bi kin var sorma sinirliysem hiç bi güzellik gözüme görünmezMesela ne gibiama zaten zıt kutuplar birbirini çeker derler.
ben sero dan ürktüm heee biraz kadırgalı Seda Sayan gibi dobralığı da var.![]()
Nane Egeli falan mısın sen
Bu ben ahahdsffssBende de bi kin var sorma sinirliysem hiç bi güzellik gözüme görünmez![]()