Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bana da ver biraz, bugün yine soğuk nevaleliğim tutmuş sanırım 🤣 🤦🏻‍♀️
Eşim bugün maça gideceğini söyledi, tamam git dedim.
Sabahtan beri yok niye bana tavır yapıyorsun.
Yav yapmıyorum 😂 git
Yok tavır yapıyorsun, en iyisi gitmeyeyim ben.
Tavır yapmıyorum gidebilirsin.
Bunu söylerken bile tavırlıymışım
Adamı zorla attım evden, gitmiyordu 😃
Allahım neşeni artırsın 🤲
Hahah çok iyi anlıyorum seni ve hislerini.
Bende eşimin benim söylemek istediğim şeyi anlamadığından şikayetçiyim. Ama ben söylemeyim de o anlasın istiyorum.
Geçen bi video izledim adam diyorki siz erkeklere bişey söylersiniz onlar söylediğinizin%50 sini anlar%25 ini yapar diyor. Kız o kadar doğru ki yemin ederim test ettim öyle 🤣
Biz söylemeden anlasınlar istiyoz

İlknurr un her konuda kolayca gönlünü alırsın o saftirik her tatlı söze kanar. Bende de bi kin var sorma sinirliysem hiç bi güzellik gözüme görünmez 🤣
Ama brn benim huyumu severim ilko kendi huyunu slk 🤣
Gözümde şöyle canlandı;

Allahım neşeni artırsın 🤲
Hahah çok iyi anlıyorum seni ve hislerini.
Bende eşimin benim söylemek istediğim şeyi anlamadığından şikayetçiyim. Ama ben söylemeyim de o anlasın istiyorum.
Geçen bi video izledim adam diyorki siz erkeklere bişey söylersiniz onlar söylediğinizin%50 sini anlar%25 ini yapar diyor. Kız o kadar doğru ki yemin ederim test ettim öyle 🤣
Biz söylemeden anlasınlar istiyoz
Mal gibiler anlamazlar 😂 illa açık açık söyleyeceksin

Çok uzunmuş 🤣
Tek bi diyeceğim var ben sarışın değilim 🤣
Bütün kesitlerde aynı gerginlik var üzerinde ama yargı makinası valla yorumlarını onun sesiyle okudum bir an :D
A R Y A A R Y A bana da bulaştırdı sohbet ederken bende sabahtan beri gülüyorum. Hatta bir ara ilknurrr22 ilknurrr22 a hayır sen yengeçsin araştırmanı öneririm diyecektim neredeyse :D

İlknurr un her konuda kolayca gönlünü alırsın o saftirik her tatlı söze kanar. Bende de bi kin var sorma sinirliysem hiç bi güzellik gözüme görünmez 🤣
Ama brn benim huyumu severim ilko kendi huyunu slk 🤣
Oğlaklardan hiç haz etmem karakter aşırı ters kocam da oğlak ama severim de kanımın ısındığı nadir burçlardan kahretmesin 😂😂

Mal gibiler anlamazlar 😂 illa açık açık söyleyeceksin
İşte açık söyleyince de anlamıyorlar 🤣
Bak daha geçen noldu.

Eşime dedim ki bi doktoru arada randevu al dedim tamam dedi. Sonra içerden geldi aldın mı randevu dedim ha dur alcam dedi. Tamam dedim bi sofrayı serer misin içeri dedim tamam dedi bi baktım gitmiş balkona oturuyor.
Ne yapıyorsun diyorum, ee randevu al dedin ya diyor 🤣 ulan ben onu 1 saat önce dedim sırada sofra var 🤣🤣 orda dedim ki sen 25 lik kısmı bile anlamıyorsun 🤣

Bütün kesitlerde aynı gerginlik var üzerinde ama yargı makinası valla yorumlarını onun sesiyle okudum bir an :D
A R Y A A R Y A bana da bulaştırdı sohbet ederken bende sabahtan beri gülüyorum. Hatta bir ara ilknurrr22 ilknurrr22 a hayır sen yengeçsin araştırmanı öneririm diyecektim neredeyse :D
Yok ya seda sayanı pek sevmem ben, o yüzden kendimi ona benzetemem. :)))

İşte açık söyleyince de anlamıyorlar 🤣
Bak daha geçen noldu.

Eşime dedim ki bi doktoru arada randevu al dedim tamam dedi. Sonra içerden geldi aldın mı randevu dedim ha dur alcam dedi. Tamam dedim bi sofrayı serer misin içeri dedim tamam dedi bi baktım gitmiş balkona oturuyor.
Ne yapıyorsun diyorum, ee randevu al dedin ya diyor 🤣 ulan ben onu 1 saat önce dedim sırada sofra var 🤣🤣 orda dedim ki sen 25 lik kısmı bile anlamıyorsun 🤣
Aynısı yemin ederim 😂 demek çoğu böyle

Back
X