Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyuma kız ne uykusu kalkBugünn
Sahur sonrası
Masayı topladım
Oturma odası çocuk odası topladım
Makineye çamaşır attım
Biraz manevi saat yaptım sonra uyudum
Uyanınca oğlumu yedirdim giydirdim
Hazırlandım çıktık
Eve 5 e doğru geldik
Biraz uzandım bugün çok halsizim
İftara balık aldı eşim onu pişirdim
Salata yaptım
İftar öncesi balık pişirmek kolay gelmişti ama şuan her yer balık koktu herşeyi yıkamak istiyorum
Namaz kıldım
Çayı koydum
İlham almak için buraya bi geldim şimdi
Yine uyıcam galiba bu uyku nolacak anlamadım yaa![]()
Geç bir cevap amaOruçken ara verseydin pinhoş
Valla yazıp direk uyumuşum yarım saat yeni uyandım çay içicem sonra bakıcam işlere ama inanılmaz bi durumdayım yani yuhum gelir diyip direk uyuyan kıza döndümUyuma kız ne uykusu kalk![]()
Benimde öyle ve inanılmaz az uyuyorum. Gece eşimle oturuyoruz 2ye kadar 4 bucukta geri sahura kalkıyorum. Meteye kalktıklarımı hiç söylemiyorumValla yazıp direk uyumuşum yarım saat yeni uyandım çay içicem sonra bakıcam işlere ama inanılmaz bi durumdayım yani yuhum gelir diyip direk uyuyan kıza döndüm![]()
Aslında ben uyuyorum fena değil uykularım ama bölündüğü için yada kan şekeri yükselmesi bilmiyorumBenimde öyle ve inanılmaz az uyuyorum. Gece eşimle oturuyoruz 2ye kadar 4 bucukta geri sahura kalkıyorum. Meteye kalktıklarımı hiç söylemiyorumsabahta 7 bucukts kalkıyorum bi daha uyumuyorum. Meteyi uyuturken bende bi gitmisimde 2 3 kere mesaj geldi ona uyandım
Benimde küf gibi oluyor sararıyor sık sık ben beyaz sirke döküp bekletiyorum sonra fırçalıyorum etkili oluyorHayırlı günler hanımlar, size birşey danışmak istiyorum.benim banyo derz araları çok sarardı ,2 yıldır ellerimde egzama var o yüzden porcoz ve çamaşır suyu kullanamıyorum bana önereceğiniz derz temizleme jeli yada pratik bilgi var mı?
Tesekkur ederim beyaz sirke var bı deneyeyim ,inşallah etkili olurBenimde küf gibi oluyor sararıyor sık sık ben beyaz sirke döküp bekletiyorum sonra fırçalıyorum etkili oluyor
Derz kalemi kullanmayı denediniz miHayırlı günler hanımlar, size birşey danışmak istiyorum.benim banyo derz araları çok sarardı ,2 yıldır ellerimde egzama var o yüzden porcoz ve çamaşır suyu kullanamıyorum bana önereceğiniz derz temizleme jeli yada pratik bilgi var mı?