• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok mu yordun kendini normal zaman değil bi de gebesin
Yani hem temizlik hem yemek yordu sanırım
Gebesin ekstira yorma kendini

Bu sene eşimde kimseyi çağırmayalım mümkünsede gitmeyelimde evde olmak istiyorum diyor bakalım iftarı paylaşmakta başka bir duygu 🥰
Ben gitmeyi da çağırmayı da seviyorum. Gitmeyi daha çok 🤭😀

Ama bu sene zor geldi ya

Selamlar ❤️ Deniz bugün babannesindeydi.
🌻 Yatakları topladım, tüm evi havalandırdım.
🌻Evi hızlıca toparladım.
🌻 Tuvaleti çamaşır suyuyla tertemiz yıkadım, el yıkama lavabosunu köpükledim, aynasını sildim, yerini süpürdüm.
🌻 Çöpleri attım.
🌻 Bulaşık makinesini boşalttım.
🌻 Çamaşır yıkadım, serdim.
🌻 Deniz yokken biraz dizi izledim, bugün bolca dinlenme günüydü. Yemek kayinvalidemden ❤️

Yani hem temizlik hem yemek yordu sanırım

Ben gitmeyi da çağırmayı da seviyorum. Gitmeyi daha çok 🤭😀

Ama bu sene zor geldi ya
Eşim bu gibi şeyleri malesef sevmiyor
Ailecek misafire antipatikler evet iftar davetleri olur ama çok resmi ve soğuk samimiyet olmaz öyle olunca bende gitmek istemiyorum ne yalan diyeyim 😔 benimde ailem tam tersiydi babam yolda geceni iftara davet eder ramazan bereketli gecerdi 🥰 o samimiyeti arıyorum 😊bir kase çorbayı paylaşmak bir kap yemeğin bereketini görmek yalın sade
yarışsız bir sofra paylaşmanın bereketini hissetmek istiyorum 😊

Eşim bu gibi şeyleri malesef sevmiyor
Ailecek misafire antipatikler evet iftar davetleri olur ama çok resmi ve soğuk samimiyet olmaz öyle olunca bende gitmek istemiyorum ne yalan diyeyim 😔 benimde ailem tam tersiydi babam yolda geceni iftara davet eder ramazan bereketli gecerdi 🥰 o samimiyeti arıyorum 😊bir kase çorbayı paylaşmak bir kap yemeğin bereketini görmek yalın sade
yarışsız bir sofra paylaşmanın bereketini hissetmek istiyorum 😊
Ya samimiyetsiz ortamlar güzel olmaz, eşin o yüzden sevmiyor olabilir.
Ayrıca yavaş yavaş artık iftar sofraları da eskide kalacak gibi geliyor bana.
Çevremde bakıyorum da herkese bir yük gibi geliyor. Yani niyeyse ben üzülüyorum.
Nerde o eski bayramlar dediğimiz gibi bunu da diyoruz artık.
Biz çocukken hatırlıyorum 30 kişi olunurdu en az.
Şimdi 10 kişiyi gözümüzde büyütüyoruz. Çünkü amaç evde misafir ağırlayıp sevap kazanmaktan çok meze ve yemek yarışına döndü :(

Back
X