• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugünn

🌸Sahur sonrası
🌸Masayı topladım
🌸Oturma odası çocuk odası topladım
🌸Makineye çamaşır attım
🌸Biraz manevi saat yaptım sonra uyudum
🌸Uyanınca oğlumu yedirdim giydirdim
🌸Hazırlandım çıktık
🌸Eve 5 e doğru geldik
🌸Biraz uzandım bugün çok halsizim
🌸İftara balık aldı eşim onu pişirdim
🌸Salata yaptım
🌸İftar öncesi balık pişirmek kolay gelmişti ama şuan her yer balık koktu herşeyi yıkamak istiyorum
🌸Namaz kıldım
🌸Çayı koydum
🌸İlham almak için buraya bi geldim şimdi

Yine uyıcam galiba bu uyku nolacak anlamadım yaa 😒

Bugünn

🌸Sahur sonrası
🌸Masayı topladım
🌸Oturma odası çocuk odası topladım
🌸Makineye çamaşır attım
🌸Biraz manevi saat yaptım sonra uyudum
🌸Uyanınca oğlumu yedirdim giydirdim
🌸Hazırlandım çıktık
🌸Eve 5 e doğru geldik
🌸Biraz uzandım bugün çok halsizim
🌸İftara balık aldı eşim onu pişirdim
🌸Salata yaptım
🌸İftar öncesi balık pişirmek kolay gelmişti ama şuan her yer balık koktu herşeyi yıkamak istiyorum
🌸Namaz kıldım
🌸Çayı koydum
🌸İlham almak için buraya bi geldim şimdi

Yine uyıcam galiba bu uyku nolacak anlamadım yaa 😒
Uyuma kız ne uykusu kalk😂

Ve merhabalar

Sıkılganım birkaç gündür.
Dudağım uçukladı,diş etlerim sızlıyor.
Zaten diş eti çekilmesi var, böyle uçuk sivilce vs çıkınca da tetikleniyor.
Beter bişey, hayat kaliten düşüyor resmen ne gülmek ne konuşmak istiyorum.

Üstelik oruç da zorluyor malesef.
Borçlarımı tutarken böyle zorlanmıyordum, ramazan neden böyle oldu anlamadım.

Bi gıcıklık var üzerimde.
Hayrolsun.

Mutfak toplu.
1 saat olmuştur çıkalı.
Kitap okudum biraz.
Şimdi yatsıyı kılıyım, okumalarımı yapıyım.
Çocuklar yatar.
Kahve içicem (filtre)
Önümüzdeki 2 gün iftara davetliyiz, bak buna mutluyum.

Valla yazıp direk uyumuşum yarım saat yeni uyandım çay içicem sonra bakıcam işlere ama inanılmaz bi durumdayım yani yuhum gelir diyip direk uyuyan kıza döndüm 😄
Benimde öyle ve inanılmaz az uyuyorum. Gece eşimle oturuyoruz 2ye kadar 4 bucukta geri sahura kalkıyorum. Meteye kalktıklarımı hiç söylemiyorum😂 sabahta 7 bucukts kalkıyorum bi daha uyumuyorum. Meteyi uyuturken bende bi gitmisimde 2 3 kere mesaj geldi ona uyandım

Benimde öyle ve inanılmaz az uyuyorum. Gece eşimle oturuyoruz 2ye kadar 4 bucukta geri sahura kalkıyorum. Meteye kalktıklarımı hiç söylemiyorum😂 sabahta 7 bucukts kalkıyorum bi daha uyumuyorum. Meteyi uyuturken bende bi gitmisimde 2 3 kere mesaj geldi ona uyandım
Aslında ben uyuyorum fena değil uykularım ama bölündüğü için yada kan şekeri yükselmesi bilmiyorum 🫠

Hayırlı günler hanımlar, size birşey danışmak istiyorum.benim banyo derz araları çok sarardı ,2 yıldır ellerimde egzama var o yüzden porcoz ve çamaşır suyu kullanamıyorum bana önereceğiniz derz temizleme jeli yada pratik bilgi var mı?

Bugün
Yatağımızı topladım ✔️
Evi havalandırdım✔️
Çöpleri çıkardım ✔️
Robot evi süpürdü ✔️
İnceden bi ıslak mendille toz aldım ✔️
2 posta çamaşır makineye attım✔️
Çamaşırlığa onları serdim✔️
Akşam yemeği yaptım✔️
(Dünden taze fasülye
Fırında makarna)
Eşim tuvaletleri çamaşır suyuyla yıkadı 🤓✔️
.
Mutfağım topsuz temiz bulaşıklar yerleşmeyi kirliler kaldırılmayı bekliyor ama benim belim artık finişto verdi 😣 yarın kv gelecekmiş bize iftara gelmek istiyorlarmış eşimde annesine gel sen yap yemeği bebek var durmuyor hiç feraceli yapamaz size demiş 😂 canım kocam arada beni şok ediyor yarın gelip yemekleri o yapacakmış bakalım 🙃 yorgun olmasam güllaç yapacaktım ama bebeğim yarın durursa artık yarın yaparım

Hayırlı günler hanımlar, size birşey danışmak istiyorum.benim banyo derz araları çok sarardı ,2 yıldır ellerimde egzama var o yüzden porcoz ve çamaşır suyu kullanamıyorum bana önereceğiniz derz temizleme jeli yada pratik bilgi var mı?
Benimde küf gibi oluyor sararıyor sık sık ben beyaz sirke döküp bekletiyorum sonra fırçalıyorum etkili oluyor

Derz kalemi kullanmayı denediniz mi

Back
X