• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ulan bunu yazmayı hep unutuyorum yav, bu da iş sonuçta 🤭🤣
Bonus Bonus sen bu mesaja gülünce aklıma geldi 😅
Sahurdan sonra bulaşıkları yerleştirip makineyi çalıştırdım
Kızımın çarşaf ve yastık kılıfını çıkardım
Çarşafları makineye attım
Bitince astım
Bulaşık makinesini boşalttım
Marketten gelenleri yerleştirdim
İftardan sonra makineyi yerleştirdim
Kızımın çarşafını taktım

Mutfak toplu✅. @Aktif Lora senin için düzenledim 🤣
Damacanayı boşaltıp yenisini taktım 🤣

Mutfak toplu mu onu de hele 😂
Ovv samanyolu salih sen gelir miydin buralara

images

Bonusum pinhoşuumm kızlarla dolu dolu geçiyor 1 ay 8 günlük olduk 🥹😘
Bacağım aynı koltuk değnekleriyle devam oksijen hiperbarik tedavisi alıyorum.12.seansa girdim bugün lohusalıktı bulunduğum psikoloji derken günlerim ağlamaklı geçiyor.
Ne kıymetliymiş iki bacağınn üzerine basıp yürümek kendine yetebilmek.
Beni duanızda lütfen unutmayın.Eski Esrayı çok özledim
Oyyy tinnoşum deme öyle içim cız etti Rabbim şifanı verecek elbet bu da bir imtihan hem de en sevdiklerinden kaynaklı inşallah kazanarak geçeceksin bunu benim tanıdığım Esra böyle biri ❤️

Duada aklıma geliyorsun mutlaka Allah kolaylaştırsın tedavini 🤲🏻

Evet işte tatlı onlar ben sevmiyorum yapısı bile değişik yapışkan gibi 😬 ama sweetin dediği nasıl bilmiyorum denemek lazım

Sweetin dediği normal lavaş senin dediğin yuvarlaklar tortilla olan onların hamuru farklı zaten katlı ve hafif yağlı şekerli.

Tl kartım tanımadığım biri tarafından teslim alındı mesajı geldi bugün bankadan kartı iptal ettirdim o anda ama kafama taktım baya bir

İptal ettirdiysen hiç sorun olmaz nane istersen tekrar arayıp sor emin olmak için için rahatlar

Tek kişilik misafirim olucak yarın. Menü ne olur ki 2 kez görüştuk çok samimi değilim. Ne yapsam billemedim
o_O iki kez görüşme ve samimi değilsiniz bi gözüm kapalı okuyup yazdım . eve iftara davet :KK64:

Şurda kaç yıldır beraberiz bi akşam iş çıkışı iftara gel demedin :63:

Back