- 13 Ağustos 2020
- 15.229
- 86.005
- 548
- 32
Kod kim gıKod:bir ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kod kim gıKod:bir ki
Afiyet ve az yağ olsunÇayımı içtim
Cipsimi yedim oturuyorum![]()
Nasıl oldun efserim ne zamandır yoksun sankimBebek çok alışmışsın
Tinnoşum çiçeğimmmBonusum pinhoşuumm kızlarla dolu dolu geçiyor 1 ay 8 günlük olduk
Bacağım aynı koltuk değnekleriyle devam oksijen hiperbarik tedavisi alıyorum.12.seansa girdim bugün lohusalıktı bulunduğum psikoloji derken günlerim ağlamaklı geçiyor.
Ne kıymetliymiş iki bacağınn üzerine basıp yürümek kendine yetebilmek.
Beni duanızda lütfen unutmayın.Eski Esrayı çok özledim
Bi kayserili olarak hiç beğenmiyorumHiç denemedim güzel oluyor mu ?
Gerçekten güzel oluyor mu? Bak inanırımHazır lavaş la yapsaydın ya o zaman 5 dk lık hazır yemek oluyor![]()
Deneme 1 2Bu ne kız
Sana mesaj yazana kadar deneme yaptımKod kim gı
AminnnnAfiyet ve az yağ olsun![]()
Anaaa ben de tam tembel işi diye yapmayı düşünmüştümBi kayserili olarak hiç beğenmiyorumtatlı tatlı o lavaşlar
Aklıma gelseydi bak yazardımOff bunu yapmayı çok istiyorum ama evde yiyen olmaz
Teşekkür ederim canım
Amin inşallah limonsuz çok teşekkür ederim
1.dakkada yazacaktın mutfak toplu diye
Allah yardımcın olsun. Sanada şifa versin inşallah bi an önce![]()
Yani deneyin tabi ama ben sevmiyorumAnaaa ben de tam tembel işi diye yapmayı düşünmüştüm![]()
İyiyiz şükür canım sen nasılsın bebiş nasılHayırlı akşamlar bebekler herkes iyi mi
Evet tatlı oluyor maalesef. Ama tandır lavaşı var bak onda bi tık daha iyi oluyor tatlı değil onlarBi kayserili olarak hiç beğenmiyorumtatlı tatlı o lavaşlar
Bazı lavaş larda sero nun dediği gibi şekerli bir tad oluyor bende sevmiyorum o tadı ama yediklerimde yoktu ekmek tadında olanından almak lazımGerçekten güzel oluyor mu? Bak inanırım
Deneme 1 2
Sana mesaj yazana kadar deneme yaptım
Aminnnn
Anaaa ben de tam tembel işi diye yapmayı düşünmüştüm![]()
Pastane tarzı yerde ev yapımı lavaşlar var onlar aynı tat. Ama bim şok vs de paketli satılanlar varya onlar dadlı dadlıEvet tatlı oluyor maalesef. Ama tandır lavaşı var bak onda bi tık daha iyi oluyor tatlı değil onlar
Nerden bulunur ki ?Bazı lavaş larda sero nun dediği gibi şekerli bir tad oluyor bende sevmiyorum o tadı ama yediklerimde yoktu ekmek tadında olanından almak lazım
Uno markası atmış ya sweet şok da oluyor o marka yediğim kişiye de sorayım o nereden almış unutmazsam yazarımNerden bulunur ki ?
iyi bebis diş mevzusu basladiİyiyiz şükür canım sen nasılsın bebiş nasıl![]()