• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı günler hayırlı sabahlar hanımlar. benim dün doktor kontrolüm vardı bayağı benim için zordu geldiğimden beri çok fazla ağladım elhamdülillah bir sağlık sorunu sıkıntısı yok ama doktor hiçbişe konuşamıyor ne normal diyebiliyor ne sezeryan ikisinide denemek istiyor bu benim için çok zor yani her şeyi düşünüyorum yapabilir miyim aksi bir şey olur mu önce normal deniycez Suni sancıyla pazartesi gününe kadar eğer kendi sancım gelmezse daha sonra suni sancı da bebeği kanala yerleştirmezse sezeryana geçeceğim sürekli kafamda düşünceler var dualarınızı bekliyorum🌸
Allah en hayırlısı ve kolayı hangisi olacaksa nasip etsin inşallah 🤲🏻 böyle olması da bi yerde iyi kendini bi şeye çok odaklayıp olmayınca daha kötü etkiliyor insanı 😐
Bende normal doğum olarak yatış yaptım ama sezaryen oldu hayırlısı böyleymiş dedim ve sonrasında gerçekten çok hayır gördüm
bir hafta zordu ama sonra toparlandım Elhamdülillah herkesin aynı zorlukta geçmiyor inşallah en kolay ve hayırlısı ne ise o olsun 🤲🏻🤲🏻🌸🌸🌸
Gönlünü ferah tut❤️

Sana ne için misafir geliyordu seda göz aydına mı umut için
Umut için.
Evet.
Daha önce geleceklerdi. Geri onlarda bir
Cenaze olunca iptal oldu.
Geri 15 tatil bitsin öyle gelelim dediler.
Ablamın kaynanası ve görümcesi.
Dün geldiler.
en son bu ikisi kalmıştı geldiler bitti..

Nasıl oldu doğumun
Normal doğumla yatış yapıldı
Suni sancı takıldı ama malesef bebeğim inmedi sabahtan akşama kadar bekledim
Doktor sürekli suni sancı veremeyiz sağlıklı olmaz dedi siz karar verin ama bebek inmeyecek gibi görünüyor dedi onu tutan bişey olabilir demişti sonra istişare istihare ve sonuç olarak sezaryen ile doğumum gerçekleşti 🥰 ona rağmen herşey çok güzeldi o günleri hatırlayınca acım ağrım hiç aklıma gelmiyor bi tanıdık da aynı benim gibi oldu ama maşallah o çok çabuk ayağa kalktı desteksiz yürdü yatağa yatıp inebiliyordu
Yani hayırlısı ne ise senin için de o olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Rahmet...❄️🩵
1000068032.jpg

Back