Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah en hayırlısı ve kolayı hangisi olacaksa nasip etsin inşallahHayırlı günler hayırlı sabahlar hanımlar. benim dün doktor kontrolüm vardı bayağı benim için zordu geldiğimden beri çok fazla ağladım elhamdülillah bir sağlık sorunu sıkıntısı yok ama doktor hiçbişe konuşamıyor ne normal diyebiliyor ne sezeryan ikisinide denemek istiyor bu benim için çok zor yani her şeyi düşünüyorum yapabilir miyim aksi bir şey olur mu önce normal deniycez Suni sancıyla pazartesi gününe kadar eğer kendi sancım gelmezse daha sonra suni sancı da bebeği kanala yerleştirmezse sezeryana geçeceğim sürekli kafamda düşünceler var dualarınızı bekliyorum![]()
Bende çok şeyler yaptım son haftam da elimle yer bile silmiştim doğum öncesi hastanede plates topu ılık duş falan falanAynen o ayeti okumaya çalışıyorum egzersizleri de yapıyorum ya yapmadığım bir şey kalmadı artık amin inşallah![]()
Başladın mı seroooKim maratona gelir her odaya girmem lazım
Geçmiş olsun canım ne iyi gelir bilemedimGünaydın,bembeyaz karlı bir gün
Baş ağrısıyla uyandım, tansiyonum 13/6 çıktı.
Biraz dengesiz gibi geldi bana, biri düşük biri yüksek![]()
Umut için.Sana ne için misafir geliyordu seda göz aydına mı umut için
Perşembe miii? Ben bugünü cuma sanıyorum hay AllahCumartesi görünümlü perşembeden herkese hayırlı günler![]()
Keşke yarın da tatil olsaPerşembe miii? Ben bugünü cuma sanıyorum hay Allah
Nasıl oldu doğumunBende çok şeyler yaptım son haftam da elimle yer bile silmiştim doğum öncesi hastanede plates topu ılık duş falan falan![]()
Normal doğumla yatış yapıldıNasıl oldu doğumun
Bende bendeBurda böyle oturdum kaldım
O kadar güzel yağıyor ki mübarek![]()
Aa ne güzel Allah kabul etsinBende bende
Başımda çok ağrıyor, ev dağılmış. Yarın kayınvalidem Umre'den gelecek onlara yemek falan hazırlayıp götüreyim dedim de hiç halim yok.
Amin canım benimAa ne güzel Allah kabul etsin
Maşallah ne güzel niyetini almışsın Allah şifa versin güç kuvvet versin![]()