• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı günler hayırlı sabahlar hanımlar. benim dün doktor kontrolüm vardı bayağı benim için zordu geldiğimden beri çok fazla ağladım elhamdülillah bir sağlık sorunu sıkıntısı yok ama doktor hiçbişe konuşamıyor ne normal diyebiliyor ne sezeryan ikisinide denemek istiyor bu benim için çok zor yani her şeyi düşünüyorum yapabilir miyim aksi bir şey olur mu önce normal deniycez Suni sancıyla pazartesi gününe kadar eğer kendi sancım gelmezse daha sonra suni sancı da bebeği kanala yerleştirmezse sezeryana geçeceğim sürekli kafamda düşünceler var dualarınızı bekliyorum🌸
Allah yardımcın olsun, kolaylık versin canım benim 🤲
🌸"Sümmes sebile yesserahu." 🌸
Bol bol bunu oku.
Kanala girmesi için egzersizler var onları yapıyor musun?
Bir de bilmiyorum sancın geliyor mu ama sancı geldikçe yere çömel. İnşallah müdahale olmadan doğumun olur 🤲

Bol bol bunu oku.
Bir de bilmiyorum sancın geliyor mu ama sancı geldikçe yere çömel. İnşallah müdahale olmadan doğumun olur 🤲
Aynen o ayeti okumaya çalışıyorum egzersizleri de yapıyorum ya yapmadığım bir şey kalmadı artık amin inşallah 🤲🏻

Bol bol bunu oku.
Ben de bu ayeti yazacaktım Feraceli Feraceli Allah hayırlı doğum nasip etsin 41.haftada doğum yapan çok varmış az kaldı inşallah

İnşallah 🤲🏻

Aminn inşallah canım Allah razı olsun 💖🌸

Her şeyi yapıyorum yazmışsın ya bir de zorlama kendini Allah ömrünün ilk nefesini ne zaman nasip edecekse o zaman olacak dr da sen de bu nasiple yönleneceksiniz.

Ama garanti balık burcu oluyor minnoş 🫠

Her şeyi yapıyorum yazmışsın ya bir de zorlama kendini Allah ömrünün ilk nefesini ne zaman nasip edecekse o zaman olacak dr da sen de bu nasiple yönleneceksiniz.

Ama garanti balık burcu oluyor minnoş 🫠
evet balık erkeği 🥲
Aynen artık tevekkül edip teslim olmaktan başka birşeyim yok Ama insanlar o kadar boş konuşuyor ki bonusum insan hani zaten çok hassasın acaba bir yerde mi yanlış yaptım diye düşünüyorsun kendini yiyorsun bitiriyorsun dün mesela kayınvalidem bana diyor ki yürüyüş yap ben zaten hamileliğim başından beri o kadar hareketli bir hamileyim ki ilk dördüncü ayda dolapları sildim her iş yaptım halı da sildim ha keza şu son anlarıma kadar hala kendi evimin işini gücünü yapıyorum üstüne yürüyorum da egzersiz de yapıyorum sağlıklı besleniyorum ama böyle söylendiği zaman çok sinirleniyorum artık

Hayırlı günler hayırlı sabahlar hanımlar. benim dün doktor kontrolüm vardı bayağı benim için zordu geldiğimden beri çok fazla ağladım elhamdülillah bir sağlık sorunu sıkıntısı yok ama doktor hiçbişe konuşamıyor ne normal diyebiliyor ne sezeryan ikisinide denemek istiyor bu benim için çok zor yani her şeyi düşünüyorum yapabilir miyim aksi bir şey olur mu önce normal deniycez Suni sancıyla pazartesi gününe kadar eğer kendi sancım gelmezse daha sonra suni sancı da bebeği kanala yerleştirmezse sezeryana geçeceğim sürekli kafamda düşünceler var dualarınızı bekliyorum🌸
Allah sağlıkla hayırlarla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏

IMG_8815.jpeg

Back