• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

evet balık erkeği 🥲
Aynen artık tevekkül edip teslim olmaktan başka birşeyim yok Ama insanlar o kadar boş konuşuyor ki bonusum insan hani zaten çok hassasın acaba bir yerde mi yanlış yaptım diye düşünüyorsun kendini yiyorsun bitiriyorsun dün mesela kayınvalidem bana diyor ki yürüyüş yap ben zaten hamileliğim başından beri o kadar hareketli bir hamileyim ki ilk dördüncü ayda dolapları sildim her iş yaptım halı da sildim ha keza şu son anlarıma kadar hala kendi evimin işini gücünü yapıyorum üstüne yürüyorum da egzersiz de yapıyorum sağlıklı besleniyorum ama böyle söylendiği zaman çok sinirleniyorum artık
Canm sen kimseyi takma bebeğin içn kendin için hayırlısını iste gerisini Allah'a bırak hamileliğim boyunca ne yürüyüş yaptm ne evde doğru düzgün ev işi. yaptığın işleri okuyorum bazen maşallah diyorum ben bunların çeyreğini yapmadm
Normal doğum yapamam diye hep sezeryan dedim ama erken doğumla normal doğum yaptm duanı et akışa teslim ol 🙏

evet balık erkeği 🥲
Aynen artık tevekkül edip teslim olmaktan başka birşeyim yok Ama insanlar o kadar boş konuşuyor ki bonusum insan hani zaten çok hassasın acaba bir yerde mi yanlış yaptım diye düşünüyorsun kendini yiyorsun bitiriyorsun dün mesela kayınvalidem bana diyor ki yürüyüş yap ben zaten hamileliğim başından beri o kadar hareketli bir hamileyim ki ilk dördüncü ayda dolapları sildim her iş yaptım halı da sildim ha keza şu son anlarıma kadar hala kendi evimin işini gücünü yapıyorum üstüne yürüyorum da egzersiz de yapıyorum sağlıklı besleniyorum ama böyle söylendiği zaman çok sinirleniyorum artık

Çocuğu ben taşıyorum tasası herkesi alıyor deseydin sesli.

Doğum öncesi dolap molap silme daha kendi normal şekliyle olsun zorlanmayla değil

bugün 8 de uyandım..
Umutta uyandı
Eşimde işe erken gitcekmiş.
Kahvaltı hazırladım.
Yaptık.
Umutu doyurdum.
Şimdi uyudu.
bulaşık makinesini boşalttım.
çamaşır makinesini çalıştırdım.
yerleri vileda yapıp sildim.
Ocağı dün gece sildim.
halıları sonra süpüreceğim.
bugün burda hava güneşli.
dün annemle ablamın geldiği iyi oldu.
yardım ettiler..
Onlar masayı hazırladılar salonda.
ben herkez gittikten sonra oğlum uyudu her şeyi topladım salonu düzelttim.
Misafir işim bitmiş oldu.
son kalan iki kişide gelince.
😃😀👍🏻

bugün 8 de uyandım..
Umutta uyandı
Eşimde işe erken gitcekmiş.
Kahvaltı hazırladım.
Yaptık.
Umutu doyurdum.
Şimdi uyudu.
bulaşık makinesini boşalttım.
çamaşır makinesini çalıştırdım.
yerleri vileda yapıp sildim.
Ocağı dün gece sildim.
halıları sonra süpüreceğim.
bugün burda hava güneşli.
dün annemle ablamın geldiği iyi oldu.
yardım ettiler..
Onlar masayı hazırladılar salonda.
ben herkez gittikten sonra oğlum uyudu her şeyi topladım salonu düzelttim.
Misafir işim bitmiş oldu.
son kalan iki kişide gelince.
😃😀👍🏻
Sana ne için misafir geliyordu seda göz aydına mı umut için

Back