• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfağı temizledim✅
Bulaşık m. Yerleştirdim✅
kirlileri koydum✅
tezgah üstü bulaşıkları da yerleştirdim✅
Bütün evi süpürdüm✅
Halıları kenarlardan kıvırdım altlarını da süpürdüm✅
2 banyoyu da paspasları kaldırıp süpürdüm✅
Her yerin tozunu aldım✅
Banyo prizlerini ve kenar duvarları sildim ✅
Yerler için su hazırladım ✅
Silip bitiriyorum inşallah 🌸

Bitiş 16 43

Bütün evi sildim ✅
En son Banyoları sildim ✅
Temizlik kovasını yıkadım✅
Duşakabini duruladım✅
Wc lavabo yıkadım✅
Banyo dolapların ve Aynaları üzerinden sildim ✅
Havlupanlaro sildim✅
Havlular değiştirdim ✅
Her yerin halısını düzelttim bitti✅🌸
Şimdi yemek yapmaya girdim 🤲🏻🫠❤️

Hayırlı günler hayırlı sabahlar hanımlar. benim dün doktor kontrolüm vardı bayağı benim için zordu geldiğimden beri çok fazla ağladım elhamdülillah bir sağlık sorunu sıkıntısı yok ama doktor hiçbişe konuşamıyor ne normal diyebiliyor ne sezeryan ikisinide denemek istiyor bu benim için çok zor yani her şeyi düşünüyorum yapabilir miyim aksi bir şey olur mu önce normal deniycez Suni sancıyla pazartesi gününe kadar eğer kendi sancım gelmezse daha sonra suni sancı da bebeği kanala yerleştirmezse sezeryana geçeceğim sürekli kafamda düşünceler var dualarınızı bekliyorum🌸
Canım hayırlısı neyse o olsun. Sen ne düsünürsen düsün dogumun nasıl olacaksa öyle oluyo. Bende normal dogumdan çok korkuyodum ve devlet hastanesine gidiyodum seçeneğim de yoktu yani mecbur normal olacaktı. Allah gönlüme göre mi verdi diyim bilmiyorum ama Arda hic dönmedi hep tersti ayakları aşağıda kafası yukardaydı. Öyle olunca mecburi sezaryen oldu. İnan hicte zorlanmadım 2 gün hastanede kaldım o kadar cok yürüdüm ki orda eve geldigimde cok cok iyiydim. Annemde sadece bi hafta kaldı 2 dogumumda da. Hic korkma hayırlısıyla saglıkla gelsin insallah.
giribi ağır geçirince benim tansiyonum düşüyor
Tuzlu ayran içtim toparlar şimdi
Geçmiş olsun🌸

Canım hayırlısı neyse o olsun. Sen ne düsünürsen düsün dogumun nasıl olacaksa öyle oluyo. Bende normal dogumdan çok korkuyodum ve devlet hastanesine gidiyodum seçeneğim de yoktu yani mecbur normal olacaktı. Allah gönlüme göre mi verdi diyim bilmiyorum ama Arda hic dönmedi hep tersti ayakları aşağıda kafası yukardaydı. Öyle olunca mecburi sezaryen oldu. İnan hicte zorlanmadım 2 gün hastanede kaldım o kadar cok yürüdüm ki orda eve geldigimde cok cok iyiydim. Annemde sadece bi hafta kaldı 2 dogumumda da. Hic korkma hayırlısıyla saglıkla gelsin insallah.

Geçmiş olsun🌸
Ohh maşallah sana canım aynen öyle günün sonunda zaten yazılan kaderde ne varsa onu yaşayacağız

Bugün
Eşime kahvaltı hazırladım gönderdim ✔️
Robotun filtresini boşalttım ✔️
Çöpü çıkardım ✔️
Yatağımızı topladım ✔️
Evi havalandırdım ✔️
Evi üstten bi süpürdüm✔️
Süpürgenin filtrelerini yıkadım ✔️
Mutfağın yerini Arap sabunlu suyla elimle sildim ✔️
Mutfak dolaplarını beyaz sabunlu suyla sildim ✔️
Yaş pasta yaptım (canım çekiyordu ne zamandır🤓)✔️

Akşam yemeği ✔️

(Kymalı türlü (Anacım yapıp vermişti dün🥲)

Bulgur pilavı yaptım

Salata

Ayran)

Dolmabiberi doldurdum pişmeye koydum✅
Çorbayı pişirdim✅
Oğlum kek istedi aslında yumurta bitmiş bisküviler geldi aklıma puding de yoktu ama hemen bi krema yaptım kakao da bitmiş yarısına çikolata kattım derken öyle bi aktivite oldu 🫠🥰
Bulaşıkları yıkadım ✅
Yemeklerin altını kapattım✅
Namazımı kıldım✅
Sofrayı hazırladım✅
Bi 15 dk yürüsem mi bilemedim yemek saatine kadar 🙄

Back