golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
Aktif Lora gelmen ve gitmen bir olmuş geldiğine sevinmiştim ama kısa sürdü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım efserim geçecek inşallah bugünler rabbim tüm darda olanları feraha çıkarsın inşallahSokağın bir başından bir başına yıkılacak bunu bilen fırsatcılarda ne var ne yok daireleri canı pahasına soyuyor
Tanımadığın insanlar sarmış dört bir yanı leş kargaları gibi üşüşmüşler yerli halk dağılmış dönen ise çok tedirğin j
Nego geçenlerde iyi olduğunu yazmıştı. Bonus ve jes de iyidir inşallah.Selam arkadaşlar bonus nego jes bayağıdır yoklar. İyiler mi haberi olan var mi?
Günaydın ben iyiyim şükür sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız?
Şükür iyiyim ben de aynı şekilde geçiyor günlerGünaydın ben iyiyim şükür sen nasılsın
Daha güzel günlerde dönmek nasip olsun inşallah canımbir kahveden sonra
Giden yolcu kalmasın Eki Görüntüle 3248733
Canım geçmiş olsun şimdi nasıl ?Selamlar hanımlar
Evi toparladım oturdum.
Oğlan hasta hiçbir şey yemiyor gece hastalığı artıyor gündüz bi nebze iyi.
Aktif Lora hoşgeldin
Sağol canım Tam toparlamadı ama biraz daha iyi yemek pek yemiyor benimkiler hastalanıncaCanım geçmiş olsun şimdi nasıl ?
Eskisi gibi olur mu ki artık? İşleri yapar motive için yazardık unuttuk gibi insanoğlu herşeye alışıyoruz.Nego gelip bizi toparlasa keske
Çok geçmiş olsun bende depremi yaşadım Gaziantep merkezde. Ama biz sadece sallantiyi hissettik. Ona rağmen evlerimize tekrar dönmemiz 1ayi buldu. Evim huzur bulduğum tek yer diye düşünürken evden soğuduk resmen. Ama biz tekrar dönebildik evimize. normale donmeyi istemiyoruz zaten unutmak istemiyoruz.Sokağın bir başından bir başına yıkılacak bunu bilen fırsatcılarda ne var ne yok daireleri canı pahasına soyuyor
Tanımadığın insanlar sarmış dört bir yanı leş kargaları gibi üşüşmüşler yerli halk dağılmış dönen ise çok tedirğin j
Allah yardımcın olsun canım ya . Hem işler hem çocuklar hasta olunca çok zor . Rabbim şifa versin İnşAllah çabuk iyileşirler. Bi de kendine dikkat et sana da bulaşmasın . Gerçi ne kadar dikkat edebileceksin kiSağol canım Tam toparlamadı ama biraz daha iyi yemek pek yemiyor benimkiler hastalanınca
iştah kesiliyor.Rengi solgun ama okulda yok yarın dinlenince toparlar inş.
Yalnız bu defada bebişe geçti o da yiyip içmiyor biraz muz yedirdim bugün iştahsız çocuk çok zor ya bazen bıktırıyor.
Sen nasılsın?
Benim günüm yoğun geçti kv çorba istedi yaptım bi de terası sildim koca teras başa bela böyleside asma da pislik döküyor.
Okula gitgel, çamaşır astım,ev işleri yoruldum.
Neyse ki yemeğim var.
Hergün süpürsem dahi ev her daim tozlanıyor.
Amin Allah razı olsun Bebişte ateşlendi bakalım biraz uyuduk uyandık falan o şuan yatıyor bi daha yükselmez inş.Allah yardımcın olsun canım ya . Hem işler hem çocuklar hasta olunca çok zor . Rabbim şifa versin İnşAllah çabuk iyileşirler. Bi de kendine dikkat et sana da bulaşmasın . Gerçi ne kadar dikkat edebileceksin ki
Ben iyim çok şükür. Ev çocuklar uğraşıyoruz işte. Bu tatil biraz dinleniriz inş
Günaydınnn canımmGünaydınlar hanımlar
Tiniminimavihanim nasılsın canım memleket nasıl işine insanlara alışabildin mi bakalım?