Çok teşekkür ederimV15 aldım çekim gücü harika. Şarjı tüm evi süpürmeme yetiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimV15 aldım çekim gücü harika. Şarjı tüm evi süpürmeme yetiyor
Çok teşekkür ederimXC7043/01
Yok canım gitmiyor siteyeBonus dan haberi olan var mi? Gelmiyor bayadır ?
Sabah zaten yapacaklarımi bitirmistim. Akşam da sadece dolap dışını silmedim onu da cam silmeye başladığım gün yapacağım inşallah. Baza altında iplerim ve kitaplarım vardı hepsini çıkardım düzenledim tozunu aldım tekrar yerleştirdim.Bunları yaptım ek olarakta yatak dolabıni da düzenledim. Buraya yazmam iyi oldu en azından sırayla yaptım hepsini hedef gibi oldu. O yüzden yarında yapacaklarimi yazayım ki bana yine hedef olsun
sabah yatak odamdaki yatak dolabınin içini düzenledim kapaklarini sileceğim
Tuvalet aynasıni düzenleyip ayrıntılı silecem
Komidinleri düzenleyip sileceğim
akşam ise baza altıni düzenleyecem(baza altında çok esyam yok)
Eğer çok yorulmazsam balkondaki yatak dolabıni silecem
Hoş Sefa geldin canım nasılsın ?selam herkese
Cok şükür supurgem sen nasılsın? Ozledim hepinizi topik cok sessiz kalmis üzüldümHoş Sefa geldin canım nasılsın ?
Evet malesef bizler de sizleri özledik toparlanıp toplaşıp gelin canlansın buralarCok şükür supurgem sen nasılsın? Ozledim hepinizi topik cok sessiz kalmis üzüldüm
lorammm hoşgeldin nasılsınselam herkese
Aleyküm selâm iyiki geldin özlemiştikselam herkese
Hoş geldin Loraaaselam herkese
Gelirler insallah yakinda ❤Evet malesef bizler de sizleri özledik toparlanıp toplaşıp gelin canlansın buralar
Hosbulduk canim ablam iyiyim inşallah sen nasilsinlorammm hoşgeldin nasılsın
CanimAleyküm selâm iyiki geldin özlemiştik
Hosbulduk sweetimHoş geldin Loraaa
Bende bi salmıştım 2 hafta önce bi dip köşe girdim halıları falan yıkamaya verince şimdi ev temiz kalsın diye bi çaba içindeyimBen cok saldim ya bayramdan beridir olmeyecek kadar yapıyorum