- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun çok üzüldüm... inşallah bulunur paraİyi geceler kızlar çok kötü bir gün geçirdim Rabbim beterinden korusun.
Ama moralim çok bozuk.Erkek kardeşim motosiklet kazası geçirdi durumu kötü değil hamd olsun.Ama üzerinde de yüklü bir miktar parası varmış
maalesef çalınmış sanırım.
Savrulmuş ne olmuş bilmiyoruz geçici hafıza kaybı yaşamış babamdan da biraz çekiniyor
aramamış sanırım bu yüzden.
Babam ve o bir miktar biriktirmişti güya bilezik almak için çarşıya gidiyormuş böyle olmuş geçende nişan yaptık diye söylediğim kardeşim.
Babama bakıyorum içim paramparça oluyor bu yaşında hala çalışıyor emekçi.
Yatağıma girince hüzünlendim elimde değil. Size yazmak istedim.
Amin sağolasın canım inşallah.Geçmiş olsun çok üzüldüm... inşallah bulunur para
Allah inşirah ferahlığı versinAmin sağolasın canım inşallah.
Psikolojik olarak çöküntüdeyim resmen herşey ters gidiyor bu ara.
Ah canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış cana gelmemiş.İyi geceler kızlar çok kötü bir gün geçirdim Rabbim beterinden korusun.
Ama moralim çok bozuk.Erkek kardeşim motosiklet kazası geçirdi durumu kötü değil hamd olsun.Ama üzerinde de yüklü bir miktar parası varmış
Savrulmuş ne olmuş bilmiyoruz geçici hafıza kaybı yaşamış babamdan da biraz çekiniyor
Babam ve o bir miktar biriktirmişti güya bilezik almak için çarşıya gidiyormuş böyle olmuş geçende nişan yaptık diye söylediğim kardeşim.
Geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar çok kötü bir gün geçirdim Rabbim beterinden korusun.
Geçmiş olsun canım. Tam hasta olma havası ya. Burda da kaç gündür gündüzleri yanıyor akşam üstü fena bi yağmur yağıyorHava bi sıcak bi soğuk ne yapacağımızı şaşırdık. Grip oldum gözüm aydın
Amin Allah razı olsun.Allah inşirah ferahlığı versin
Sağol canım. Öyle canı sağolsun ama insan üzülüyorAh canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış cana gelmemiş.
Mobese varsa görünür ne olduğu belki . İnşAllah bulunur.
Sağolasın sweetcimGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun Teneffüscüm. Allah can sağlığı versin.İyi geceler kızlar çok kötü bir gün geçirdim Rabbim beterinden korusun.
Sağol Allah razı olsun.Ama bugün çok güzel bir haber aldım size de yazmak istedim hemenGeçmiş olsun Teneffüscüm. Allah can sağlığı versin.
Senin ve çocuklarının çok daha güzel günleri olsun.
Çok sevindim canımSağol Allah razı olsun.Ama bugün çok güzel bir haber aldım size de yazmak istedim hemen
Şükürler olsun altınları ve paraları bulundu kızlar sweetgirlcandy , Nane Limon Kabugu , Limonsuzzcay
Yaaaa hadi gözünüz aydın çok sevindimSağol Allah razı olsun.Ama bugün çok güzel bir haber aldım size de yazmak istedim hemen
Şükürler olsun altınları ve paraları bulundu kızlar sweetgirlcandy , Nane Limon Kabugu , Limonsuzzcay
Günaydınnn herkeseMerhabalar iyi geceler herkese
Günler birbirini kovalıyor, iş güç, yoğunluk, yorgunluk, klasik şeyler.
Teneffus Zili Kardeşin için geçmiş olsun, Allah korumuş. Para da bulunmuş gözünüz aydın olsun
Herkes iyidir inşallah.
Efser alışabildin mi nasılsın, iyisiniz inşallah.
Nego , JES , penyez83 , Tubismavis , Tiniminimavihanim , Bonus , Aktif Lora adını yazamadığım herkes, hepiniz iyisinizdir inşallah. Hepinizi özledim.
Güzel muhabbetli güzel arkadaşlar, olduğunuz yerlerde iyi olasınız
Bir selam vermek istedim.
Hoşça kalın