- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
En sevdiğim aman elini üzerinden cekmeBende bi salmıştım 2 hafta önce bi dip köşe girdim halıları falan yıkamaya verince şimdi ev temiz kalsın diye bi çaba içindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En sevdiğim aman elini üzerinden cekmeBende bi salmıştım 2 hafta önce bi dip köşe girdim halıları falan yıkamaya verince şimdi ev temiz kalsın diye bi çaba içindeyim
Geçmiş olsun canımCuma günü müstakil eve geldim ve geldim geleli temizlik yapıyorum ...dün de bahçe işleri ile ilgilendik sırtım ve bacaklarım ağrıyor bugün halen yataktayım gözlerim şişmiş kızarmış evde ne yapsam hafifletir göz kızarıklığını
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım neyi varSelamlar hanımlar
Evi toparladım oturdum.
Oğlan hasta hiçbir şey yemiyor gece hastalığı artıyor gündüz bi nebze iyi.
Aktif Lora hoşgeldin
Sağol Sweetcim Soğuk algınlığı işte duş aldırdım daha da üşüttü benimkiler de böyleGeçmiş olsun canım neyi var
Bu günlerde geçecek inşallah eserim, yeterki canınız sagolsunMemleketteyim aile abartmanımız az hasarlı orda kalıyorum yarın geri döneceğiz buralar perişan kızlar şehrin ortası terk edilmiş kasaba görünümünde giden pişman kalanda bin pişman
Böyle yaman bir çelişki işte
Bunda da vardır bir hayır üzme kendini lütfen başka bir şehirde düzenini kurmaya başladın kızın da orada eğitim alır sehrinde zamanla eski haline dönerSokağın bir başından bir başına yıkılacak bunu bilen fırsatcılarda ne var ne yok daireleri canı pahasına soyuyor
Tanımadığın insanlar sarmış dört bir yanı leş kargaları gibi üşüşmüşler yerli halk dağılmış dönen ise çok tedirğin j
Canınız sağolsun canım elbette sokağında rahatça yürüdüğün memleketinde tedirgin olmak çok üzmüştür seni geçecek inşallah bunların hepsiMemleketteyim aile abartmanımız az hasarlı orda kalıyorum yarın geri döneceğiz buralar perişan kızlar şehrin ortası terk edilmiş kasaba görünümünde giden pişman kalanda bin pişman
Böyle yaman bir çelişki işte
Rabbim yardımcınız olsun bugünleri unutmak zordur ama gölgede bırakacak çok güzel günleriniz olsun inşallahSokağın bir başından bir başına yıkılacak bunu bilen fırsatcılarda ne var ne yok daireleri canı pahasına soyuyor
Tanımadığın insanlar sarmış dört bir yanı leş kargaları gibi üşüşmüşler yerli halk dağılmış dönen ise çok tedirğin j