- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmm pinhoşummmm bir yoğunluğun içindeyim çok fazla gelemiyorum buraya bende hepinizi çok özledimmmMerhabalar iyi geceler herkese
Günler birbirini kovalıyor, iş güç, yoğunluk, yorgunluk, klasik şeyler.
Teneffus Zili Kardeşin için geçmiş olsun, Allah korumuş. Para da bulunmuş gözünüz aydın olsun
Herkes iyidir inşallah.
@Efser alışabildin mi nasılsın, iyisiniz inşallah.
Nego , @JES, penyez83 ,@Tubismavis, Tiniminimavihanim , @Bonus, Aktif Lora adını yazamadığım herkes, hepiniz iyisinizdir inşallah. Hepinizi özledim.
Güzel muhabbetli güzel arkadaşlar, olduğunuz yerlerde iyi olasınız
Bir selam vermek istedim.
Hoşça kalın
Canim cok incesin iyiyim cok şükür. Bende hepinizi özledimMerhabalar iyi geceler herkese
Günler birbirini kovalıyor, iş güç, yoğunluk, yorgunluk, klasik şeyler.
Teneffus Zili Kardeşin için geçmiş olsun, Allah korumuş. Para da bulunmuş gözünüz aydın olsun
Herkes iyidir inşallah.
@Efser alışabildin mi nasılsın, iyisiniz inşallah.
Nego , @JES, penyez83 ,@Tubismavis, Tiniminimavihanim , @Bonus, Aktif Lora adını yazamadığım herkes, hepiniz iyisinizdir inşallah. Hepinizi özledim.
Güzel muhabbetli güzel arkadaşlar, olduğunuz yerlerde iyi olasınız
Bir selam vermek istedim.
Hoşça kalın
Bizde iki kişiyiz çalışan biriyim akşamları yarım saat birseyler yapıyorum. hafta sonuna pek iş bırakmıyorum ütü ve çamaşır kalıyorEvlerinizi nasil düzenli ve temiz tutuyorsunuz biz 2 kişiyiz ben asla beceremiyorum
Yarim saatte bitiyor mu dolap ici düzenleri mutfak yemek banya wcBizde iki kişiyiz çalışan biriyim akşamları yarım saat birseyler yapıyorum. hafta sonuna pek iş bırakmıyorum ütü ve çamaşır kalıyor
Aynı akşam da değil, her akşam bir yere el atıyorum yarım saat yetiyorYarim saatte bitiyor mu dolap ici düzenleri mutfak yemek banya wc
Aksamdan daginik birakmayarak özellikle mutfak. Hergun bir dolap veya biryer duzenleyerek. Gunluk silemesemde supuruyorum dokulenleri bekletmeden supuruyorum. Wc banyo hergun silinip yikanirsa duzenli kaliyor. Ha birde aldiklarini hemen yerine koyarak. Hepsini bu sayfada pekistirdim bende düzen saglayamayanlardandim:)Evlerinizi nasil düzenli ve temiz tutuyorsunuz biz 2 kişiyiz ben asla beceremiyorum
Bende hic sağlayamıyorum ya geceleri uyku bastırınca dağınık bırakıyrum ortalığı bazen asla düzenli kullanma diye bir alışkanlığım yokAksamdan daginik birakmayarak özellikle mutfak. Hergun bir dolap veya biryer duzenleyerek. Gunluk silemesemde supuruyorum dokulenleri bekletmeden supuruyorum. Wc banyo hergun silinip yikanirsa duzenli kaliyor. Ha birde aldiklarini hemen yerine koyarak. Hepsini bu sayfada pekistirdim bende düzen saglayamayanlardandim:)
Biraz zorlayinca aliskanlik oluyor. Bana da mutfak toplamak iskence gibi sevemedim guc bela yapiyorum hep.Bende hic sağlayamıyorum ya geceleri uyku bastırınca dağınık bırakıyrum ortalığı bazen asla düzenli kullanma diye bir alışkanlığım yok
Her şeyi o an yaparak. Yemek yeriz hemen koyarım makineye elde yıkanacakları yıkarım bekletmem. Akşam yatarken mutlaka ortalığı toplarım. Sabah kalkınca yatağı toplarım wc yıkarım gibi gibi. Bi süre sonra rutine biniyor. Anneannem hep der ki eviniz toplu olsun pis olsa da görünmez der bencede öyleEvlerinizi nasil düzenli ve temiz tutuyorsunuz biz 2 kişiyiz ben asla beceremiyorum
Doğru diyor düzen olunca temizlik cok göze batmıyor keske.bende bu düzeni sağlasam artik yaaa cok guzelmis rutininizHer şeyi o an yaparak. Yemek yeriz hemen koyarım makineye elde yıkanacakları yıkarım bekletmem. Akşam yatarken mutlaka ortalığı toplarım. Sabah kalkınca yatağı toplarım wc yıkarım gibi gibi. Bi süre sonra rutine biniyor. Anneannem hep der ki eviniz toplu olsun pis olsa da görünmez der bencede öyle
Yeni mi evlisiniz?Doğru diyor düzen olunca temizlik cok göze batmıyor keske.bende bu düzeni sağlasam artik yaaa cok guzelmis rutininiz
1 yili geçtiYeni mi evlisiniz?
Dediğim gibi sonra yaparım diye bırakmayın hemen o an yapın ev düzenli olur temizlik için rutinler oluşturun mesela. Akıl vermek gibi olmasın ben kendi yaptıklarımdan yola çıkarak yazıyorum. Her gün evi havalandırırım, wc yıkarım, bebeğim olduğu için hemen hemen her gün evi süpürürüm. Banyodan çıkarken duşakabini yıkarım. Lavaboları 2 3 günde bir çamaşır suyuyla yıkarım. Havluları 2 günde bir değiştiririm.1 yili geçti
Bir ara düzen tutturmuştum sonra yine bozuldu düzenim yeniden baslayayim geceden not alıyordum sabah yapıyordum iyi oluyordu mutfak en cok yoran 4 5 gunde bir bir dolap içi duzenlesem güzel olur aslinda. Banyolsri7da dediğiniz gibi sık sık yikasam iyi olur cok teşekkür ederimDediğim gibi sonra yaparım diye bırakmayın hemen o an yapın ev düzenli olur temizlik için rutinler oluşturun mesela. Akıl vermek gibi olmasın ben kendi yaptıklarımdan yola çıkarak yazıyorum. Her gün evi havalandırırım, wc yıkarım, bebeğim olduğu için hemen hemen her gün evi süpürürüm. Banyodan çıkarken duşakabini yıkarım. Lavaboları 2 3 günde bir çamaşır suyuyla yıkarım. Havluları 2 günde bir değiştiririm.
Bi liste yapıp başlayabilirsiniz. Her şeyi aynı güne değil günlere bölerek. Böylece zorlanmazsınız yaptıkça da düzen ve temizlik rayına girer diye düşünüyorum
Olabildiğince o anda toplayıp sonraya iş bırakmamak iyi oluyor... hoşgeldin topiğeBir ara düzen tutturmuştum sonra yine bozuldu düzenim yeniden baslayayim geceden not alıyordum sabah yapıyordum iyi oluyordu mutfak en cok yoran 4 5 gunde bir bir dolap içi duzenlesem güzel olur aslinda. Banyolsri7da dediğiniz gibi sık sık yikasam iyi olur cok teşekkür ederim
Hoşbuldum teşekkür ederim. Detayli bahar temizliğim yenu bitti bundan sonea temiz tutarsam böyle dağılıp kirlenmwz heralde birse gereksiz herşeyi atmak lazımOlabildiğince o anda toplayıp sonraya iş bırakmamak iyi oluyor... hoşgeldin topiğe