- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağrım devam ederse gidicem canım.Bi gitsene doktora ya kışın bende bi anda çok fena oldum yazmıştım buraya da bacağıma vurmuştu fıtık değilmiş geçti kendi kendine bizim burda yel derler ondan olmuş birisi okuyup ip bağladı anında geçti
Sağolun bilemiyorum belki de yoktur ama şüphelendim.Şuan omzunda ara ara artanGeçmiş olsun bel fıtığının ağrısı çok zor ya bel ile birlikte bacakta ağrıyor nasıl dayaniyorsunuz
Ağrılardan dolayı hareket kısıtlanması çok zor. Kas ağrısı da olabilir o zamanSağolun bilemiyorum belki de yoktur ama şüphelendim.Şuan omzunda ara ara artan
azalan bi ağrım var.
O daha çok beni kısıtlıyor.
Zeytinyağı ile masaj yaptık bugün tekrar yaparız ama bebiş var onu kaldır indir dinle direniyorum zaten.Ağrılardan dolayı hareket kısıtlanması çok zor. Kas ağrısı da olabilir o zaman
Bizim buralarda meşhur yel bağlasın şu kişi derlerAğrım devam ederse gidicem canım.
Hatırlıyorum ama ip bağlama yöntemini ilk defa senden duydum
Bunları yaptım ek olarakta yatak dolabıni da düzenledim. Buraya yazmam iyi oldu en azından sırayla yaptım hepsini hedef gibi oldu. O yüzden yarında yapacaklarimi yazayım ki bana yine hedef olsunBugün sabah arakdasa kahvaltıya gittik sonra da okula gittim. Eşimde çocukları okul çıkışı yemeğe götürdü ben direk eve geçtim. 18.30da okuldan geldim
Montları yıkamistim montları kaldiracagim dolabı sildim onları kaldırdım
Oğlanın nevresimi yikamistim yenisini geçirdim
ortada bı kaç yastık geziyordu onları kaldirdim
Uyumadan önce yapacaklarim
Bulaşık makinesi bosaltcagim
2makine çamaşır var onları katlayacagim
Yeni çamaşır var onları serecegim
Philips SpeedPro Max kullanıyorum çok memnunumHanımlar merhaba.Kullanıpta çok memnun olduğunuz şarjlı dikey süpürge modeli tavsiyelerini rica edebilir miyim
Hangi serisiPhilips SpeedPro Max kullanıyorum çok memnunum
Sabah görevlerim bitti akşam bazamin altını da yaparsam yarına gardroplardan başlayacağım inşallahBunları yaptım ek olarakta yatak dolabıni da düzenledim. Buraya yazmam iyi oldu en azından sırayla yaptım hepsini hedef gibi oldu. O yüzden yarında yapacaklarimi yazayım ki bana yine hedef olsun
sabah yatak odamdaki yatak dolabınin içini düzenledim kapaklarini sileceğim
Tuvalet aynasıni düzenleyip ayrıntılı silecem
Komidinleri düzenleyip sileceğim
akşam ise baza altıni düzenleyecem(baza altında çok esyam yok)
Eğer çok yorulmazsam balkondaki yatak dolabıni silecem
Tam zamlanmadan önce Dyson almistim bende. Keske öncesinden alsaydim dedimHanımlar merhaba.Kullanıpta çok memnun olduğunuz şarjlı dikey süpürge modeli tavsiyelerini rica edebilir miyim
Dyson hangi modeliTam zamlanmadan önce Dyson almistim bende. Keske öncesinden alsaydim dedim
V15 aldım çekim gücü harika. Şarjı tüm evi süpürmeme yetiyorDyson hangi modeli
XC7043/01Hangi serisi