- 3 Nisan 2023
- 957
- 3.076
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı başına bizde erken uyunur malûm okula giden olunca erken kalkıyoruzOh ne güzel
Benim uyku düzenim yok malesef uyuyamıyorum çok denedim çareler aradım ama faydasız eşim işten gelecek onu bekliyorum yorgun ve aç geliyor uyusamda dalamiyorum maalesef uyku sırasında tüm seslerden dışarda olan bitenden haberim oluyor tam ve derin bir uyku uyuyamıyorum çocukluğumdan beri böyleDarısı başına bizde erken uyunur malûm okula giden olunca erken kalkıyoruz
Yok canım bizimki de ne hikmetse yapmış Arada yardım eder ama sağolsun.Geçmiş olsun canım benim Allah beterinden korusun
Benim eşim bu işleri yapacaksa haftada bikaç gün dışarı çıkabilir
Yapmaya çalıştığınız şey güzel ama bazı insanlara yaranilmaz kardeş bile olsa benim erkek kardeşlerimden biri öyle geçen yıl mal çaldırdı bende eşimden rica ettim biraz paramız vardı verdik yardım mahiyetinde ama vermez olaydım keşke o kadar saygısız ki eşime bana karşı biraz para buldu diye kibir abidesi oldu oğluma da ters davrandı araya mesafe koydum bende ne kadar uzak o kadar iyi bazıları ileKızlar yaa benim bi erkek kardeşim var bir buçuk yaş var aramızda ama iletişimimiz çok
kötü
Dün aradım açmadı bende bugün kısa bir mesaj attım ben de hafta sonu sözü var
Ben de bi miktar para bıraktım lazım olur diye ev için de eşim konuşmuş annesiyle kv beni şaşırttı güzel olur demiş
biz seviyoruz kendisini demiş.
Ne yapsam yaranamıyorum bana pek saygısı yok inş.değişir diye düşünüyorum.
Annemle babam şuan stresli epey maddi olarak yetememekten korkuyorlar.
Bende üzülüyorum ama elimden geleni yapacağız eşimle.
Benim ki de bazen saygısız benimle arası az yıl olarak az diye böyle sanırsam.Yapmaya çalıştığınız şey güzel ama bazı insanlara yaranilmaz kardeş bile olsa benim erkek kardeşlerimden biri öyle geçen yıl mal çaldırdı bende eşimden rica ettim biraz paramız vardı verdik yardım mahiyetinde ama vermez olaydım keşke o kadar saygısız ki eşime bana karşı biraz para buldu diye kibir abidesi oldu oğluma da ters davrandı araya mesafe koydum bende ne kadar uzak o kadar iyi bazıları ile
Ohhhh mis gibi temizlik kokuları demek senden geliyormuş swetimmm ellerine sağlıkSalon
Camları ve önlerini sildim
Petekleri sildim
Perdeleri yıkadım, astım
Mobilyaların yerlerini değiştirdim
Kanepeleri sildim
Konsol ve vitrinin içini dışını sildim
Süpürdüm
Sildim
Toz aldım
Halısını serdim
Cam balkon camlarını sildim
Balkonu yıkadım
Yatak Odası
Camı ve önlerini sildim
Peteği sildim
Perdesini yıkadım, astım
Mobilyaları ve kızımın beşiğinin yerlerini değiştirdim
Bazanın içini süpürdüm
Süpürdüm
Sildim
Toz aldım
Yastıkları ve alezleri yıkadım, kurutmaya attım
Nevresimleri değiştirdim
Halıları serdim
Oturma Odası
Camı ve önlerini sildim
Peteği sildim
Perdesini yıkadım, astım
Koltukları sildim
Süpürdüm
Sildim
Toz aldım
Halısını serdim
Mutfak
Süpürdüm
Sildim
Halısını serdim
Yarın pencerelerini silip, perdelerini yıkıycam
Balkonu yıkıycam
Mutfak dolabını silcem
Antre
Süpürdüm
Sildim
Halısını serdim
Vestiyerleri sildim
Çocuk odası kaldı onu da inşallah yarın yapcam
Öldüm bittim ablaOhhhh mis gibi temizlik kokuları demek senden geliyormuş swetimmm ellerine sağlık
Olsun sonu güzel oluyor değer yaniÖldüm bittim abla
Öyle valla mis gibi olduOlsun sonu güzel oluyor değer yani
Hayırlı sabahlar başkanımHayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Herkes iyidir umarım. Ben çok şükür iyiyim hayat telaşı çocukların okulu koşturuyorum. Havalar da güzel parkta geçiyor günün yarısı. Günlük rutin işler okumalar derken gün geçip gidiyor.
Başkanımmmm negommm artık bizi toparlamalısın çok özledik hepiniziHayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Herkes iyidir umarım. Ben çok şükür iyiyim hayat telaşı çocukların okulu koşturuyorum. Havalar da güzel parkta geçiyor günün yarısı. Günlük rutin işler okumalar derken gün geçip gidiyor.