- 2 Ağustos 2013
- 34.166
- 101.739
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımSelam canlar. Nasilsiniz? Bende yillik izin aldim biraz. Iznimin basladigi gun en kucugum kolu kirildi acil ameliyata aldilar. Sukur su an agrilari disinda iyi. Evi dip kose temizlemeye giristim. Insallah altindan kalkarim. Uzun zamandir ugrayamiyorum. Umarim herkes iyidir.
İyidir canım sen nasılsın .Nasılsınız
Hafta sonu gezmeler biz sen nasılsınNasılsınız
Elhamdülillah iyiyim biraz yürüyüş yapıp geldim iyi geldiHafta sonu gezmeler biz sen nasılsın
Iyi yapmışsın canımElhamdülillah iyiyim biraz yürüyüş yapıp geldim iyi geldi
Iyiyim şükür gezmelwrdeyim sen nasılsınSelamun aleyküm Bugün sitede güncelleme vardı sanırsam nasılsınız a dostlar
Aleyküm selam.Selamun aleyküm Bugün sitede güncelleme vardı sanırsam nasılsınız a dostlar
Ooo keyifli gezmeler canım benim de biraz boğszım Ve kulağımda ağrı var regl dönemi derken halsizlik var üzerimde yaIyiyim şükür gezmelwrdeyim sen nasılsın
Şükür canım iyiyim ben de maşallah sana baya yoğunmuşsun ve baya bir şeyler halletmişsinAleyküm selam.
Pazar eğlencesi olarak;
Geçen hafta Teknofest telaşımız olduğu için iyice birikmişti, çamaşır- ütü işini hallettim.
Mantı (pelmeni) açtım, pişirdik yedik.
Biber dolması doldurdum, yarın pişirmek üzere dolaba atıldı.
Falafel yaptım, derin dondurucuya.
Küçüğü tehditle banyoya yönlendirip ders başına oturdum şimdi.
Sen nasılsın Süpürgecim ?
Teşekkür ederimOoo keyifli gezmeler canım benim de biraz boğszım Ve kulağımda ağrı var regl dönemi derken halsizlik var üzerimde ya
Şükür canım iyiyim ben de maşallah sana baya yoğunmuşsun ve baya bir şeyler halletmişsin
Cok tesekkur ederimGeçmiş olsun canım