- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.547
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NegoşumHayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Herkes iyidir umarım. Ben çok şükür iyiyim hayat telaşı çocukların okulu koşturuyorum. Havalar da güzel parkta geçiyor günün yarısı. Günlük rutin işler okumalar derken gün geçip gidiyor.
Senin gelişin de bize çok iyi geldi hoş geldin canımSüpürgecim güzel geldi sabah sabah
Hayırlı sabahlar başkanım
Başkanımmmm negommm artık bizi toparlamalısın çok özledik hepinizi
@Bonus @Efser @JES @Aktif Lora @Musluk Suyu ... Siz özlemediniz mi bizi
Negoşum
SağolunSenin gelişin de bize çok iyi geldi hoş geldin canım
Burası iki gündür sıcak şükür ama yarından itibaren yine yağmurlu yaSağolun
Benimde biriken işlerim var yazlık kıyafetler gibi
Hava bir türlü tam ısınamadığı için parça parça çıkardım ama hafta içi yapmam lazım artık. Hep beraber yaparız inşallah
Allah kolaylık ferahlık versin canım ben de şu ara hiç iş yapasım yok yemek bile zar zor yapıyorum biraz küçüğün dişleri çıkıyor yorgun ve uykusuzum onun da etkisi var zannedersemMerhabalar hayırlı cumalar
Bir işe başlıyorum, onu yaparken başka birşey gözüme çarpıyor, ona dalıyorum derken başka bir yerde buluyorum kendimi.
Bir türlü toparlayamıyorum. Yarım yarım geziyorum.
Ramazan, hastalıklar, bayram, yatılı misafir, birkaç yoğunluk derken çok dağıldım.
Toparlamak istiyorum artık
Şimdi çocuğumu uyuttum.
Yemek yapıcam. Ama süpürge tutmalıyım.
Süt kaynatıyorum yoğurt yapıcam
E çocuklar okuldan gelir yine bölünür.
Ev temiz değil.
Toplu ama.
Bilemiyorum.
Haftasonuna giriyoruz.
Haftasonu yine yoğun planlarımız var ama mecalim yok.
Sadece uyumak istiyorum. Akşam erken yatacağım. İnşallah amin.
Burada aynı aynenBurası iki gündür sıcak şükür ama yarından itibaren yine yağmurlu ya
Allah sana da kolaylık versin süpürgecim.Allah kolaylık ferahlık versin canım ben de şu ara hiç iş yapasım yok yemek bile zar zor yapıyorum biraz küçüğün dişleri çıkıyor yorgun ve uykusuzum onun da etkisi var zannedersem
Ooo yorulmuşsundur 15 kiloyu ne kadar sürede doğradın15 kilo kuşbaşı et doğradım yoruldum eevden bir iş yapmadım nerdeyse
2 saat sürdü sanırım kemiklerden ayırma işi de vardı yarın bunun içinde pişecekOoo yorulmuşsundur 15 kiloyu ne kadar sürede doğradın
Allah kolaylık versin canım2 saat sürdü sanırım kemiklerden ayırma işi de vardı yarın bunun içinde pişecek
Sağol canımAllah kolaylık versin canım