- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 30
Hayırlısı canım iyi yapmışsın gitmekle.Bizde zaten eski ev olsun biz yaptıralım içini geniş olsun istiyoruz bakalım nasip.
Yok yaa ne yüzle gelecek. Kızı götürüyor babası işte. Ramazanda iftara gittim bi. Bide bayramda gittim. Onda da gitmeyecektim de ablam iftara gittin bayrama niye gitmiyon git gel dedi öyle gittim
İyim canım sen nasılsınAleyküm selam nasılsın
Bende iyiyim şükür kuduruk kızla uğraşıyorum akşama kadarİyim canım sen nasılsın
İnşallah olur ek atama canım atanırsın sem de. Evet kontejanımız biraz arttı ama olmuyor benim iyi bir puan alamadım. Bu sene de var öğretmenlik için sene başında düzenli çalışıyordum ama sonra bazı problemlerim oldu epey ara verdim. Bayram sonrası anca yeniden çalışmaya başladım bakalım ne kadar olursa artık.Merhaba canımgolgefeslegeni 'm. Atamada deprem bölgesini de yazdım ama virgüllerle kaçırdım malesef. Hala bekliyorum yani. Tekrar alım olursa onda giderim gibi duruyor. Sen ne yaptın geçen yıl girdin bizimle nasıl sonuçların? Bu yıl da sizin girme hakkınız var diye biliyorum. İnşallah 2022 puanınla oluyordur sizin bölümün kontenjanı artmış diye duydum.
İnşallah olacakİnşallah olur ek atama canım atanırsın sem de. Evet kontejanımız biraz arttı ama olmuyor benim iyi bir puan alamadım. Bu sene de var öğretmenlik için sene başında düzenli çalışıyordum ama sonra bazı problemlerim oldu epey ara verdim. Bayram sonrası anca yeniden çalışmaya başladım bakalım ne kadar olursa artık.
Ben de öyleyim kan ilacı kullanıyorum küçük şişe şeklinde olanlardan flakon yaniOturma odasına süpürge tuttum
Antre ,salon ,mutfak süpürge tuttum biraz yorulur gibi olunca ara verdim yorgun ve uykulu hissediyorum olmazsa dahiliye ye gideceğim ayrıntılı kan vermeye
Geçmiş olsun inşaAllah canımBen de öyleyim kan ilacı kullanıyorum küçük şişe şeklinde olanlardan flakon yani
Bi kaç paket bitirmem lazım ancak etkisini gösterir sanırım.
Valla ben çok sinirliyim eş kişisi hem çok geç geldi hemde arkadaşlarıyla tekrar çıktı.Nasılsınız arkadaşlar