- 11 Nisan 2007
- 83.194
- 482.945
Amiin inşallahSalkım söğüt altında oturmak birbaşka keyifli ama sert rüzgar kırıyor birde çok yaprak döküyor neyse gülü seven dikenine katlanır Inşaallah istediğin gibi bir evin olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin inşallahSalkım söğüt altında oturmak birbaşka keyifli ama sert rüzgar kırıyor birde çok yaprak döküyor neyse gülü seven dikenine katlanır Inşaallah istediğin gibi bir evin olur
Kaplumbağa gibi kolumu bacağımı içeri çekesim varSağol bonusum sen nasıl oldun
Ben yazlık kışlıkları öyle kaldırıyorum çok bariz bi kırışıklık olmuyor ufak tefek oluyor. Mont hiç denemedimmerhaba hanımlar
vakumlu hurç kullananınız var mı?
kazaklar ve montlar çok yer kaplıyor vakumlamak istiyorum ama deforme olurlar mı?
özellikle şişme montlar diğer kışa kadar vakumlu olunca bozulur mu?
fikri olan aydınlatırsa çook çok sevinirim
Evet canımEfser efserim Çankayada mıydın
İnstagramda bu sayfayı takip ediyorum. Süt geliyormuş artık yakınsa bakarsın ablaEvet canım
Çamaşır suyu dokmustum bonusum ya olmadiDökersin niye dökemeyesim siler kurularsın o siyahlıklara çamaşır suyu oluyo en iyi
Daha önce bit vakası yaşamıştık o yüzden ilac var evde balkonda da bitlenirmi ya balkona koymamıştim hiç? Yerdeki gardenyaYıldız çiçeği gülden daha kolay bakılıyor.
Gül de zor değil de çabucak bitlenir bitlenmeyen gül görmedim daha. İlaç bulundurucan onlar için güle güle bak bebeklerine yerdeki ne?
İnstagramda bu sayfayı takip ediyorum. Süt geliyormuş artık yakınsa bakarsın abla
Çamaşır suyu dokmustum bonusum ya olmadi
Daha önce bit vakası yaşamıştık o yüzden ilac var evde balkonda da bitlenirmi ya balkona koymamıştim hiç? Yerdeki gardenya
Ya vandayken kar kışta ölür diye içeride tutuyordum ama yine öldü gardenyam daha açmadı yeni geliyor açma zamanları. Asiri nazlı kendileri. Öncesinde bir kez açmıştı bütün oda kokuyordu ciddenOff onun kokusu harika ya çiçek açıyor mu
Mini gül de olsa evde olmaz canım ama dışarda bile bitlenir takip et bakalım
İnstagramda bu sayfayı takip ediyorum. Süt geliyormuş artık yakınsa bakarsın abla
Oralarda hep içerde büyütüyolar zaten.Ya vandayken kar kışta ölür diye içeride tutuyordum ama yine öldü gardenyam daha açmadı yeni geliyor açma zamanları. Asiri nazlı kendileri. Öncesinde bir kez açmıştı bütün oda kokuyordu cidden
O bende de varKaplumbağa gibi kolumu bacağımı içeri çekesim var
Balkonum öğlenden itibaren güneşli hep burayı severler diye düşünüyorumOralarda hep içerde büyütüyolar zaten.
Ege de takip ettiğim çiçekçiler var o tarafta da don oluyor kışın
Hemsirecik o para çiçeğini bi ara atsana yakından 2 tür var ya seninki hangisi acaba