- 2 Ağustos 2013
- 34.210
- 102.025
Sıcacık sıcacık ne güzelÖyle yorganların giyilmelisi olsada öyle gezsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıcacık sıcacık ne güzelÖyle yorganların giyilmelisi olsada öyle gezsem
En özel misafir benim zatenbende hiç kıyamam kenara koyarım özel bi misafirim geldiğinde çıkarırım
Hahaha ama yanarım öylede benim bacaklarım dısarda kalacak üst tarafım kapansa yeterTaktik vereyim kendini rulo havlu kağırt gibi düşün yorganın uç kısmını altına altına sıkıştır sen dökdükce dolanmış oluyorsun o çekemez
Evet olmaz o zaman gelin tatlısı yedim birinde yumuş yumuş çok güzeldi.Harika olurdu ama şekerpare var. Etimek şerbetli oluyor sanırım
Evet abla fasulye yazacak vaktim yoktu herhalkuru pilav nasıl oluyo gönül kuru fasulye pilav mı jeton geç düştü benim
Gelin tatlısı evlendiğimden beri yaptığım tatlıEvet olmaz o zaman gelin tatlısı yedim birinde yumuş yumuş çok güzeldi.
Yalancı profiterol var bir de kaşıkla servis oluyor
Şeytan Azrail gibi dolanıyım mı evde
Ben bugün resmen ev süpürmek aşerdım robot aldığımdan beri mecbur olmadıkça evi istekli süpürmüyordum bugün Dedim ki uzun uzun evi süpüreceğim her detaya kadar Belki 40 dakika falan süpürmüş olabilirimGünaydın hayırlı bereketli sabahlar
Artık karar aldım sabah eşimi gönderirken Ben de kalkıp güzel kahvaltı hazırlayacağım ve onunla kahvaltı yapacağım Normalde ekmek arası ile onu geçiştiriyorum kendim de Uykuya yenik düşüp kahvaltı yapmıyorum ama uzun saatler aç kalıyor bebişim içerlerde bugün şöyle güzel bir kahvaltı hazırladım kahvaltı bulaşığını kaldırdım makineyi çalıştırdım Şimdi uykuya kaldığım yerden devam çok merak ediyorum bebişim olduğunda ben bu uyku işini ne yapacağım
Kışında bir anlamı var yani öyle yorgana sarılacan gömülecen tadı çıksınEn özel misafir benim zaten
Hahaha ama yanarım öylede benim bacaklarım dısarda kalacak üst tarafım kapansa yeter
Pembikini alŞeytan Azrail gibi dolanıyım mı evde
Bakıyım biPembikini al