Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağaç dalarından evde birbirinizi görümeyeceksiniz çocuklar dalara tünüyecek artıkHeves gaçıranlar
Aynen banamgil de güllerin yanına ekmişti ıhlamur fidesi ile bir ara ıhlamur fidesini geçmişti sonra durdu uzaması baya uzun yinede çok güzel kokuyor amaBizim bahceye ben ekmiştim koca ağaç olumuyomu o
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Geçmiş olsun canım
Sagolun kizlar ❤Oyy size de geçmiş olsunn
Deniyeyim ahiretliğimEfser beni de kokular rahatsiz eder ozellikle cicek kokulari. Ama ikidir beymenden aldim cubuklu olan kokulardan. Ferah rahatiz etmiyor keskinde baya
Bonus hayellerAynen banamgil de güllerin yanına ekmişti ıhlamur fidesi ile bir ara ıhlamur fidesini geçmişti sonra durdu uzaması baya uzun yinede çok güzel kokuyor ama
Kısa olsun istedim önce de yazdım bu nick i ama doluyduNane Limon Kabugu nick degismisin:)
Af buyur da kimsinKısa olsun istedim önce de yazdım bu nick i ama doluydu
Tanıdıgımiz birimisinBugün yemek yapmayacağım dünden arttı yemekler onlar bitsin bugün
Af buyur da kimsin
Nane limon kokusuTanıdıgımiz birimisin
Köklü bi değişiklik olmuş bacımNane limon kokusu
Evet baya farklı ama kullandığım tüm nicklerim birbirinden uyumsuz gerçektenKöklü bi değişiklik olmuş bacım
Ben çok ağır lekelerde kovaya bundan döküyorum kaynar su üstüne sonra lekeli kıyafeti koyuyorum daha etkili oluyor öyleBen aldim bakalim denerim gelince
İyi öğlenlerGünaydın Eki Görüntüle 3231895
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
Efser
@Tiniminimavihanim