- 11 Nisan 2007
- 83.197
- 482.956
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DemaaaaNego Okula giderken bi çiçekçi var buket falan yaptırdığımız önünden geçiyorum her gün. Bu sabah geçerken baktım kalbime bir ok saplandı küçük leylak fideleri gördüm ne yapacağım ben bu okla?
O kadar küçük fideyse balkona sığar tabiki
Kocaman ağaç oluyor doğru artık salıncak kurarsın dallarınaHeves gaçıranlar
Sana özenip kküçüklerle dışarı çıktım biraz yürüyüş olsunGünaydınlar pazara yürüyüşe fırsat bu fırsat
Ben taşınırken almistim bimden boy boy. Bütün yorgan yastiklarimi kaldırdı ortadan. Açınca eskisi gibi oluyor her seymerhaba hanımlar
vakumlu hurç kullananınız var mı?
kazaklar ve montlar çok yer kaplıyor vakumlamak istiyorum ama deforme olurlar mı?
özellikle şişme montlar diğer kışa kadar vakumlu olunca bozulur mu?
fikri olan aydınlatırsa çook çok sevinirim
Silinecekse cif ve çamaşır suyu deneHelloo askomlar, benim banyo su akitiyordu, dun sorunu çözdük. Şimdi benim bu derzler su birikmesinden simsiyah oldu. Bana ne onerirsiniz birde gider yok bu temizlenecek yerde yıkanacak bir sey dokemem
Sağol bonusum sen nasıl oldunPinhancım hepinize geçmiş olsun inş daha iyilerdir çocuklar.❤
Gölgecim sana da geçmiş olsun ❤
Çamaşır suyu denemiştim ama cif denemedim sagol canimSilinecekse cif ve çamaşır suyu dene
Çokta güvenmiyorum senin de dediğin gibi can çıkar huy çıkmaz.Alla alla hayrolsun okut uflet daimi kalsin böyle bari
Bizim evimizde bu aralar böyle ben fark ediyorum giderler çok kokuyor.Efser birde yeni taşınınca bir süre evin garip kokusu gitmiyor bizde temizletip boyattık eşyalar da yeni alındı ama ilk bir ay pencereler açıkdı hep dışarı çıkıp gelince ağır bir koku geliyor du geçti sonra kendiliğinden
Çok güzeller
Salkım söğüt altında oturmak birbaşka keyifli ama sert rüzgar kırıyor birde çok yaprak döküyor neyse gülü seven dikenine katlanır Inşaallah istediğin gibi bir evin olurDemaaaa
Bahçeli evim olursa bir gün bahçesinde leylak,salkım söğüt, kiraz,kayısı ağacı mutlaka olacak inşallah tabii
Teşekkürler askom, açan çiçek bakamıyorum hiç, inşallah bunlar yaşar bizimleÇok güzeller
Dökersin niye dökemeyesim siler kurularsın o siyahlıklara çamaşır suyu oluyo en iyiHelloo askomlar, benim banyo su akitiyordu, dun sorunu çözdük. Şimdi benim bu derzler su birikmesinden simsiyah oldu. Bana ne onerirsiniz birde gider yok bu temizlenecek yerde yıkanacak bir sey dokemem