- 12 Haziran 2019
- 17.558
- 106.490
- 36
Telefonum çekmiyor bonusum. Gülücük koymak için ne kadar çabaladığımı görsen var yaLimonsuzuma bak nasıl mesaj ahengini bozmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefonum çekmiyor bonusum. Gülücük koymak için ne kadar çabaladığımı görsen var yaLimonsuzuma bak nasıl mesaj ahengini bozmuş
birşey olmaz çok alerjik dense de ben hiç sorun yaşayana denk gelmedim yumurta ve süt daha alerjik hem illaki başlayacaktın denemiş olursunKızçeme ilk defa çilek verdim inş.birşey olmaz. Alerjiden korkuyorum..
Şimdilik bir şey yok canım inş.da olmaz, tadını da sevdi.birşey olmaz çok alerjik dense de ben hiç sorun yaşayana denk gelmedim yumurta ve süt daha alerjik hem illaki başlayacaktın denemiş olursun
Şimdilik bir şey yok canım inş.da olmaz, tadını da sevdi.
25 TL ye aldık manavdan oğlanla okul dönüşü.Geçen hafta pazarda 40 TL di bu hafta 15 bende çok severim ama snra alırım dedim
Ben çorbayı yeni koydum bu yıl böyle son dakikacıyım.Sofram hazır yemekler hazır patates oldu gibi tavuk kaldı sadece
Salata soslancak
Bitti gitti :)
Yanlız değilsin canım bende hafta içi yazılanlara melül melül bakıyorumGideyim bari 1 2 iş yapayım bari akşam herkes yazarken melül melül bakıyorum sonra