Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım ,fırına attım. Tarak tatlısı diye birşey ama benim taragim olmadığı için yapıp çatalla iz yaptım olduğu kadar. Sıcak ya nefesim tıkandı vallahievet yaa çok sinir oluyorum, bir aynalarda bir de mutfak dolaplarında hassasim
her gün mutlaka aynaların tozunu alır güzelce iz kalmayana kadar silerim
böyle paril paril parlasin istiyorum simdi sen soyleyince farkettim gerçekten takinti olmuş bu bende
Afiyet olsun canımYaptım ,fırına attım. Tarak tatlısı diye birşey ama benim taragim olmadığı için yapıp çatalla iz yaptım olduğu kadar. Sıcak ya nefesim tıkandı vallahi
Mali galk gız ben yer silerken oturman bakim caiz mi
Al bunuda diynersin
Otur otur totonu büyütöyle böyle sıcak değil ya külçe gibi kaldım çekyatta
Doğru söylüyorsun serin Ankara Allah varsicak değil.rahat rahat uyuyoruz güney yaniyormusBiz artık gece camları kapatıyoruz baya serinledi sanki Ankara
Ben de mersinliyim.hemso sayılırız.yaz aylarında Yozgat'ta usumuslugum var benim.ablam orada çalıştı bir kaç seneYozgat canım. Bi Adanalı olarak yayla bize burası
Ora nere bacimbiz de 38 derecede pişiyoruz
Teşekkür ederim :)
Ooo ben ikinci tatlı hamurumu yaptım sen oturöyle böyle sıcak değil ya külçe gibi kaldım çekyatta
Aynen canım yazı çok güzelBen de mersinliyim.hemso sayılırız.yaz aylarında Yozgat'ta usumuslugum var benim.ablam orada çalıştı bir kaç sene
Yok canım duvar silmek vasat iş.gerçekten mahvoluyorlar.biraz önce düşündüm bayram sonu temizliğinde silsem mi diye geri vazgeçtim daha beter oluyorlarBugün duvar siliyim dedim iyice mahvettim yok anam olmadı suan kirli duruyor okadar da sildim aspirin sıvı arap sabunu ama kirli gibi siyah siyah oldu agliyacam biraz da hali sildim dış kapıyi sildim pakladim ama duvar işi canımı sıktı bez vileda herseyi denedim
kıbrısOra nere bacim
Sorma canım ya valla beter oldu ama silmek gerekiyordu çünkü Siyahdi bir tarafı sağolsun çıkan kişi kapkara bırakmış bende acele taşındım bu 2. Silisim ama yok olmuyor bir daha ki sene eşim boyasin ugrasamam çok haklısınYok canım duvar silmek vasat iş.gerçekten mahvoluyorlar.biraz önce düşündüm bayram sonu temizliğinde silsem mi diye geri vazgeçtim daha beter oluyorlar
Efooo çok sıcaakOtur otur totonu büyüt
He tamam simdi oldu, kusura bakma canim anlayamadimAyy gitmek yok o nerden çıktı ödev yapmayanları etiket yapmıyım boşuna diyorum ben canım onu dışında herkes yaptığı yapacağı işleri yazsın tabi ki