Düzenli Evimiz & Hayatımız

evet yaa çok sinir oluyorum, bir aynalarda bir de mutfak dolaplarında hassasim
her gün mutlaka aynaların tozunu alır güzelce iz kalmayana kadar silerim :KK70:

böyle paril paril parlasin istiyorum simdi sen soyleyince farkettim gerçekten takinti olmuş bu bende :KK57:
Yaptım ,fırına attım. Tarak tatlısı diye birşey ama benim taragim olmadığı için yapıp çatalla iz yaptım olduğu kadar. Sıcak ya nefesim tıkandı vallahi

Bugün duvar siliyim dedim iyice mahvettim yok anam olmadı suan kirli duruyor okadar da sildim aspirin sıvı arap sabunu ama kirli gibi siyah siyah oldu agliyacam 😡 biraz da hali sildim dış kapıyi sildim pakladim ama duvar işi canımı sıktı bez vileda herseyi denedim 😒

Bugün duvar siliyim dedim iyice mahvettim yok anam olmadı suan kirli duruyor okadar da sildim aspirin sıvı arap sabunu ama kirli gibi siyah siyah oldu agliyacam 😡 biraz da hali sildim dış kapıyi sildim pakladim ama duvar işi canımı sıktı bez vileda herseyi denedim 😒
Yok canım duvar silmek vasat iş.gerçekten mahvoluyorlar.biraz önce düşündüm bayram sonu temizliğinde silsem mi diye geri vazgeçtim daha beter oluyorlar

Yok canım duvar silmek vasat iş.gerçekten mahvoluyorlar.biraz önce düşündüm bayram sonu temizliğinde silsem mi diye geri vazgeçtim daha beter oluyorlar
Sorma canım ya valla beter oldu ama silmek gerekiyordu çünkü Siyahdi bir tarafı sağolsun çıkan kişi kapkara bırakmış bende acele taşındım bu 2. Silisim ama yok olmuyor bir daha ki sene eşim boyasin ugrasamam çok haklısın 😒

X