Düzenli Evimiz & Hayatımız

büyrüün:KK45:

beni etiketlemissin ama benim oraya kilomu yazıp kilomla yüzleşmem için en az 5 kilo vermem gerek :KK70:

onları verip gelecegim :rolleyes:

Kızlar bugün ev temiz. Benim ev yaz gelince yerler kirlenmiyor. Serin yer ya pencereler çok açılmıyor. Bugün kahvaltı yaptık bulaşıkları mak.attım.yatağı düzledim.2mak.çamaşır katladım.ortalığı toparladîm. Eşimle oğlum birazdan kurbanlık bakmaya gidecekler.ilk kez evimizde kesecek. İnşallah beceririz eşimle.revani tatlısı yapmayı düşünüyorum. Bizim burda hiç akrabamiz yok. Kimse gelmez ama nolur nolmaz belki gelen olur.gelmezsede biz yeriz😊

Kızlar bugün ev temiz. Benim ev yaz gelince yerler kirlenmiyor. Serin yer ya pencereler çok açılmıyor. Bugün kahvaltı yaptık bulaşıkları mak.attım.yatağı düzledim.2mak.çamaşır katladım.ortalığı toparladîm. Eşimle oğlum birazdan kurbanlık bakmaya gidecekler.ilk kez evimizde kesecek. İnşallah beceririz eşimle.revani tatlısı yapmayı düşünüyorum. Bizim burda hiç akrabamiz yok. Kimse gelmez ama nolur nolmaz belki gelen olur.gelmezsede biz yeriz😊
Neresi orası..Ankara çok sıcak sayılmaz ama yine de açık camlar

Kızlar ya konu dışı filan oluyor mu bilmiyorum ama;
bana camları silmek ve mutfak dolaplarının kapakları için güzel bir bez önerebilir misiniz? arkasında toz vs bırakmayan. Dünden beri sıtkım sıyrıldı valla mikrofiber bezlerim var ama hic iyi değil iz bırakıyor.
mutfak dolap kapakları parlak, silme izi kalıyor kurulasam bile :KK43:
Süpürgenin küçük fırçalı bir parçası var. Sildikten sonra süpürüyorum ben 🤷‍♀️

Ben gelecem kızzz bayramdan sonraaa😋😋😔

X