Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gelince kıl olmayacak sanki :KK45:

Hangi tatlıyı yapacaksın canım

Burası Sivas gardaş :deli:

Muhallebili kadayıfı ilk kez yapıyorsan riskli, kıvamı tutmayabilir, haş haşlı tatlı garanti tarif

Burda konu içi dışı yok canım istediğini sor, yaz, dertlen istersen :KK36:
A101 de çiçekli mikrofiber bezler var onlardan çok memnunum ben

Çok köpüklü yapmana gerek yok ki ondan da iz kalır, çok yağlıysa bimin yağ çözücüsü iş görür, alerjin varsa şu ersağ farması gibi markaların ki de güzel kaşındırmıyor beni
dün gece baktım sivas 22 derece miydi neydi nasssıı kıskandım nassıı kıskandım yeminle anlatamam sana:63::63:

Burda konu içi dışı yok canım istediğini sor, yaz, dertlen istersen :KK36:
A101 de çiçekli mikrofiber bezler var onlardan çok memnunum ben
Çok köpüklü yapmana gerek yok ki ondan da iz kalır, çok yağlıysa bimin yağ çözücüsü iş görür, alerjin varsa şu ersağ farması gibi markaların ki de güzel kaşındırmıyor beni

aa teşekkür ederim bugün hemen bakacagim o beze a101den
bu arada aslında çok kızartma yaptığım için ben çok yağlanıyor ama her kızartmadan sonra yemekten sonra mutlaka temizlerim, pek oyle yağlı kalmaz
abartıyorum galiba biraz mutfak dolabı isini :sus:

evet yaa çok sinir oluyorum, bir aynalarda bir de mutfak dolaplarında hassasim
her gün mutlaka aynaların tozunu alır güzelce iz kalmayana kadar silerim :KK70:

böyle paril paril parlasin istiyorum simdi sen soyleyince farkettim gerçekten takinti olmuş bu bende :KK57:
sil geç kız çok uğraşma enerjini başka taraflarda kullan :KK45:

Kızlar ya konu dışı filan oluyor mu bilmiyorum ama;
bana camları silmek ve mutfak dolaplarının kapakları için güzel bir bez önerebilir misiniz? arkasında toz vs bırakmayan. Dünden beri sıtkım sıyrıldı valla mikrofiber bezlerim var ama hic iyi değil iz bırakıyor.
mutfak dolap kapakları parlak, silme izi kalıyor kurulasam bile :KK43:
Canım benim dolaplarda parlak ama ben en son durulayinca havluyla siliyorum bastırarak iz kalmiyor

dün gece baktım sivas 22 derece miydi neydi nasssıı kıskandım nassıı kıskandım yeminle anlatamam sana:63::63:
Akşamları nasıl üşüyoruz sorma :KK45:
valla ben bişey yapmadım yaa :KK43: :KK43:
önceleri çalıştırınca dönmemeye başlamıştı kaç zamandır.dün akşam hepten protesto çekti bozuldu :KK70: :KK70:
Şüpheli bir durum :cool:
aa teşekkür ederim bugün hemen bakacagim o beze a101den
bu arada aslında çok kızartma yaptığım için ben çok yağlanıyor ama her kızartmadan sonra yemekten sonra mutlaka temizlerim, pek oyle yağlı kalmaz
abartıyorum galiba biraz mutfak dolabı isini :sus:

Yağlı değilse zaten öyle çok köpürtmeye gerek yok hiç. Takıntı yapmış olabilirsin evet

evet yaa çok sinir oluyorum, bir aynalarda bir de mutfak dolaplarında hassasim
her gün mutlaka aynaların tozunu alır güzelce iz kalmayana kadar silerim :KK70:

böyle paril paril parlasin istiyorum simdi sen soyleyince farkettim gerçekten takinti olmuş bu bende :KK57:
Biz Türk milleti olarak
Camı silince ayna gibi oldu deriz

Aynayı silince de aynı cam gibi oldu :KK53: :KK53: :KK53:

sil geç kız çok uğraşma enerjini başka taraflarda kullan :KK45:

ahh o enerjiyi bi bulsam neler yapacağım da :-)
valla sizlere hayran kaldım, ben yerimden zor kalkıyorum normalde ama iyi geldi burası bana.

normalde tüm günüm kızımla uğraşmakla, ona yemek hazırlamak yedirmekle banyoyla uyutmayla filan geçiyor. o uyurken de ses olmasın diye birşey yapamiyorum. babası da artık bizimle olmadığı için daha da zorlaniyorum
ise başlayınca bi yardımcı ayarlarsam belki o zaman düzeni sağlarım

Diyet topiginiz hangisi @malii

büyrüün:KK45:

X