Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muhallebili kadayıf
sağol canımmHerkese kolay gelsin hayırlı arefeleriniz olsun
ben arada seni etiketliyim bari kaybolma bi yereKendi kendime mesajlarınızı göremeyince herhalde hepsi topluca tatile gittiler diye düşünmüştüm
Eveeetben arada seni etiketliyim bari kaybolma bi yere
@bellok bak dün seni etiketlemişim gözünden kaçmışGünün ödeviii
Çamaşır makinasını dıştan silmek,ön alttaki minik kapağını açıp içindeki suyu akıtmak ve makinayı boş çalıştırmak (küçük kapağı açarken altına bez örtü falan koyun iki bardak su çıkıyo ordan ,yerler ıslanmasın)
Nego
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
@dstn33
@CocoChanelmademoiselle
@Psikolojik Deliii
@sweet mom
@Eymenliakifli
@istanbula
@beybisi35
@Feminas
@Gonulmeyvesi
@Zinmem
Kızlar ben bundan yapıcammmmmm ama yarın taze tazeeeee
kız konu dışı olsa nolur.hep temizlik konuşamayız kiKızlar ya konu dışı filan oluyor mu bilmiyorum ama;
bana camları silmek ve mutfak dolaplarının kapakları için güzel bir bez önerebilir misiniz? arkasında toz vs bırakmayan. Dünden beri sıtkım sıyrıldı valla mikrofiber bezlerim var ama hic iyi değil iz bırakıyor.
mutfak dolap kapakları parlak, silme izi kalıyor kurulasam bile
kız konu dışı olsa nolur.hep temizlik konuşamayız ki
varsa eşinin eski bi atleti,kes onu kullan,eskiden annem camları babamın atletleriyle sildirirdi bize
camda iz kalmıyosa dolaplarda da kalmaması lazım
uzan sen çok yoruldun yeterUzanıyorum zaten . Bir kalkayim diyorum,sonra amaânn boşver uzan az daha
e şey yapsan son kurulamayı havlu peçeteyle yapsanay ne bileyim ne olur ne olmaz dedim
camları atletle sildim güzel oldu evet, mutfak dolabında biraz yine iz kaldı gibi yaa. niye öyle oluyor acaba.
önce güzelce kopurterek siliyorum, sonra duruluyorum, en son kuruluyorum. sanki yine silme izi kaliyor
e şey yapsan son kurulamayı havlu peçeteyle yapsan
bence dolaplarda bişey yok sen takıntılısıno zaman da kaldı iz onu da denedim
bir de beyaz beyaz pamukçular oldu.
ya benim dolaplarda birşey var ya da bende
Gelince kıl olmayacak sankiBenim halılar yıkamaya gitti kızzzzzz rahatım ohhhhhhh
Hangi tatlıyı yapacaksın canımBende ceviz kırdım yapıştığım yerden kalkarsam bir tatlı gördüm onu yapicam.. evi süpürcem falan. Ama hiç halim yok.. midem de kötü
Burası Sivas gardaşne halısı kız bu sıcakta
Muhallebili kadayıfı ilk kez yapıyorsan riskli, kıvamı tutmayabilir, haş haşlı tatlı garanti tarif
Burda konu içi dışı yok canım istediğini sor, yaz, dertlen istersenKızlar ya konu dışı filan oluyor mu bilmiyorum ama;
bana camları silmek ve mutfak dolaplarının kapakları için güzel bir bez önerebilir misiniz? arkasında toz vs bırakmayan. Dünden beri sıtkım sıyrıldı valla mikrofiber bezlerim var ama hic iyi değil iz bırakıyor.
mutfak dolap kapakları parlak, silme izi kalıyor kurulasam bile
Çok köpüklü yapmana gerek yok ki ondan da iz kalır, çok yağlıysa bimin yağ çözücüsü iş görür, alerjin varsa şu ersağ farması gibi markaların ki de güzel kaşındırmıyor beniay ne bileyim ne olur ne olmaz dedim
camları atletle sildim güzel oldu evet, mutfak dolabında biraz yine iz kaldı gibi yaa. niye öyle oluyor acaba.
önce güzelce kopurterek siliyorum, sonra duruluyorum, en son kuruluyorum. sanki yine silme izi kaliyor
bence dolaplarda bişey yok sen takıntılısın
kız olsun iz nolucak, gelen sanki aa dolaplarında iz var mı dicek
Yine elektronik bir eşyayı katlettin yaniya ben oturdum kaldım öyle.aslında yarın sabah erkenden bi evi süpürüp bi de toz almayı düşünüyorum.bugün tatlı falan yapmaya ayırim zamanımı diyorum hem ev işi yapıp hem mutfakta pişir yap derken bayılcak gibi oluyorum
akşam vantilatörüm de bozuldu zaten tam da bayram üzeri