dün gece baktım sivas 22 derece miydi neydi nasssıı kıskandım nassıı kıskandım yeminle anlatamam sanaGelince kıl olmayacak sanki
Hangi tatlıyı yapacaksın canım
Burası Sivas gardaş
Muhallebili kadayıfı ilk kez yapıyorsan riskli, kıvamı tutmayabilir, haş haşlı tatlı garanti tarif
Burda konu içi dışı yok canım istediğini sor, yaz, dertlen istersen
A101 de çiçekli mikrofiber bezler var onlardan çok memnunum ben
Çok köpüklü yapmana gerek yok ki ondan da iz kalır, çok yağlıysa bimin yağ çözücüsü iş görür, alerjin varsa şu ersağ farması gibi markaların ki de güzel kaşındırmıyor beni
valla ben bişey yapmadım yaaYine elektronik bir eşyayı katlettin yani
Burda konu içi dışı yok canım istediğini sor, yaz, dertlen istersen
A101 de çiçekli mikrofiber bezler var onlardan çok memnunum ben
Çok köpüklü yapmana gerek yok ki ondan da iz kalır, çok yağlıysa bimin yağ çözücüsü iş görür, alerjin varsa şu ersağ farması gibi markaların ki de güzel kaşındırmıyor beni
sil geç kız çok uğraşma enerjini başka taraflarda kullanevet yaa çok sinir oluyorum, bir aynalarda bir de mutfak dolaplarında hassasim
her gün mutlaka aynaların tozunu alır güzelce iz kalmayana kadar silerim
böyle paril paril parlasin istiyorum simdi sen soyleyince farkettim gerçekten takinti olmuş bu bende
Canım benim dolaplarda parlak ama ben en son durulayinca havluyla siliyorum bastırarak iz kalmiyorKızlar ya konu dışı filan oluyor mu bilmiyorum ama;
bana camları silmek ve mutfak dolaplarının kapakları için güzel bir bez önerebilir misiniz? arkasında toz vs bırakmayan. Dünden beri sıtkım sıyrıldı valla mikrofiber bezlerim var ama hic iyi değil iz bırakıyor.
mutfak dolap kapakları parlak, silme izi kalıyor kurulasam bile
Canım benim dolaplarda parlak ama ben en son durulayinca havluyla siliyorum bastırarak iz kalmiyor
Akşamları nasıl üşüyoruz sormadün gece baktım sivas 22 derece miydi neydi nasssıı kıskandım nassıı kıskandım yeminle anlatamam sana
Şüpheli bir durumvalla ben bişey yapmadım yaa
önceleri çalıştırınca dönmemeye başlamıştı kaç zamandır.dün akşam hepten protesto çekti bozuldu
aa teşekkür ederim bugün hemen bakacagim o beze a101den
bu arada aslında çok kızartma yaptığım için ben çok yağlanıyor ama her kızartmadan sonra yemekten sonra mutlaka temizlerim, pek oyle yağlı kalmaz
abartıyorum galiba biraz mutfak dolabı isini
Biz Türk milleti olarakevet yaa çok sinir oluyorum, bir aynalarda bir de mutfak dolaplarında hassasim
her gün mutlaka aynaların tozunu alır güzelce iz kalmayana kadar silerim
böyle paril paril parlasin istiyorum simdi sen soyleyince farkettim gerçekten takinti olmuş bu bende
Yok onu okudum yazdım dün@bellok bak dün seni etiketlemişim gözünden kaçmış
Zaten parlak dolapların temizliği zor olur. Kuru elle bile ellesen iz oluyoo zaman da kaldı iz onu da denedim
bir de beyaz beyaz pamukçular oldu.
ya benim dolaplarda birşey var ya da bende
Kızzzzz bizde üşüyoruz ama klimadanAkşamları nasıl üşüyoruz sorma
Şüpheli bir durum
Yağlı değilse zaten öyle çok köpürtmeye gerek yok hiç. Takıntı yapmış olabilirsin evet
sil geç kız çok uğraşma enerjini başka taraflarda kullan
Evet canım normal mutfak havlusu iyice bastır iz kalmaznormal mutfak havlusu mu canım
bir de oyle deneyeyim tesekkur ederim
MantıklıSöyle bir süpürüp vileda geçip evden kaçmayı düşünüyorum yemeği de dışarda yersek yarın sabah evi temiz bırakıp kaçarız memlekete
Evet canım normal mutfak havlusu iyice bastır iz kalmaz
Diyet topiginiz hangisi @malii