Ana hemşon yani, bu durumda sende mi uyanıksın kızçook ne de olsa hataylı
Eline sağlık canımAyyy kizlar kvnin evini temizledim sil supur banyo wc toz al hallettim
Kızzzz. hiç bişey anlamadım yaaaaKmsl Hnd canim 65 civari dinc aslinda ama yapmaz alismis yatmaya arada sirada yapiyor oda bu kadar olmus
Benim halılar yıkamaya gitti kızzzzzz rahatım ohhhhhhhKızlar halıları da fırçalayın arada unutmayın, kıllar yapışıyor üstüne ıyk
KV bahsediyor galibaKızzzz. hiç bişey anlamadım yaaaa
Hııııııııı şimdi anladım kızzzzz sağol valla 65 deyince acaba benim kilomdan mı bahşediyor dedim aklım kilo da kaldı yaaaaaaaaKV bahsediyor galiba
ne halısı kız bu sıcaktaKızlar halıları da fırçalayın arada unutmayın, kıllar yapışıyor üstüne ıyk
Hemen bakıyorumMidye tatlısı var çok kolay yapımı, tarifine bak istersen.
Ben sütlü tatlı pasta tarzı da yapıyorum. Mesela şerbeti sütlü tatlı yaparım genelde çok beğenilir, çakma trileçe gibi
Evet canım yaşı dinçmiş yapabilir aslında ama yatmak daha rahat geliyor herhaldeKmsl Hnd canim 65 civari dinc aslinda ama yapmaz alismis yatmaya arada sirada yapiyor oda bu kadar olmus
Ben şerbetli tatlıları hiç sevmiyorum bu sıcakta ama brownie yapacağım bu bayram, kardeşim çok seviyor.
O da şerbetli ama agir gelmiyor kakaolu diye galiba
bayılırım ama yapabilir miyim bilmiyorum.
Bende ceviz kırdımyapıştığım yerden kalkarsam bir tatlı gördüm onu yapicam.. evi süpürcem falan. Ama hiç halim yok.. midem de kötü
Uzanıyorum zatenYaaa boşver o zaman. Uzat ayaklarını otur.