Bu tarafta canımcımSu kekin yarifini bende alayim
@malii bacim zayiflama topigi ne tarafta biraz tezat oldu ama
el baklavası açmadın onu da açAllah kolaylık versin o zaman. Ben dün 11 de başladım akşam 10 a kadar mutfakta bayram hazırlığı yaptım, ordan mr ım vardı gittik onu çekindim.
Bugün de bir iki ikramlık daha yapıcam. Güya bu bayram yapmıycam bu kadar dedim ama yine duramadım, değil mi @malii
Senin de kutlu olsun canımHerkesin bayramı şimdiden kutlu olsun güzel hatunlar ♡ bayramdan sonra,kendi evimden yeniden katılıcam aranıza inşallah. Temizlik yapanlara çoook kolay gelsin♡
Üslubumu beğenmemişlerHoşgeldin
Nidin ban yidin?
Yatakları ve ortalığı bir güzel topladım. Süpürdüm. Bebişi uyutayım kalkıp sileceğim. Sonra tuvalet banyo ve balkonu yapacağım inşallah. Bugün mutfağı temizlemeyi planlıyordum ama ellerim çok acıyor. Birinin bana bezi sıkıp vermesi lazım. Eşim müsait olduğunda yapacağız artık.
En son da tatlı ve börek işine geçeceğim. Gelen giden olmuyor ama adet yerini bulsun.
Ayy Allah şifa versin çok ağrır ya nasıl dayanıyorelvanında selamı var bu akşam öyle hastaneydik ya
Ellerine sağlık canımNego örtmenimmmm benim bugünkü ödevim tamam bütün ıvır zivirlarin tozlarını aldım dünkü ödevimide bugün hallettim
Birde Çamaşırlarımı katladım yerleştirdim dolabimi düzenledim azıcıkda
birazdan yemek için mutfağa geçerim
herkese şimdiden iyi bayramlar dilerim
İyiymiş ben her gün toz almıyorumSaatim yokkkbozuldu daha yenisini almadım
Oturma odamda 4 tane çerçevem duvarda var zaten evet hergün tozunu alıyorum
Ellerine sağlık maşaallah epey iş yapmışsınSelam kızlar
Yataklar toplandı
Bulaşıklar makinaya yerleştirildi
Çarşaflar pikeler yastık yüzleri söküldü makinada yıkanıyor
Ev süpürüldü
Silindi
Banyo yıkandı
Tozlar alındı
Çöpleri boşalttım
Çamaşır serdim daha yıkanıyor
Süt kaynattım birazdan yoğurt mayalıcam
Merdiven yıkadık komşumla 5 kat
Şimdi uzanıyorum biraz
Yemek olarak da fırında tavuklu patates,,, makarna,,, şehriye çorbası yapıcam
Yok baklava açamıyorum denedim beğenmedimel baklavası açmadın onu da açcevizli burma da yapabilirsin.yanına epmek kadayıfı kaymaklı,ya da künefe olabilir
bence yapmalısın hepsini yetmez onlar
Oh ne güzel arkadaş,yap yine de ona götürürsün sendeBen napim bayrama tatlı olarak ya
Gerçi benim bi arkadaşım tüm bayram izinli ve büyük ihtimal hergün beni çağırıcak gel evde yalnız kalma diye
yapsam da dolapta kuricak tatlılar
zaten gidince tatlısını bana yaptırıyo uyanıkOh ne güzel arkadaş,yap yine de ona götürürsün sende
Midye tatlısı var çok kolay yapımı, tarifine bak istersen.Kızlar. Datlı olarak ne yapacaksınız?
Ben baklava açmayı bilmiyorum. Baklava dışında ne olabilir?
babannem güzel açardı baklava kulakları çınlasınKızlar. Datlı olarak ne yapacaksınız?
Harbi uyanıkmışzaten gidince tatlısını bana yaptırıyo uyanık
çook ne de olsa hataylıHarbi uyanıkmış
Hoş buldumNego cum hosgeldin..... ben odevimi eve gecince yapayim kuzu kvye geldim
Kızlar. Datlı olarak ne yapacaksınız?