Düzenli Evimiz & Hayatımız

bana karşı çok iyiydi aslında iyi de bir baba oldu gerçekten.
ama ufak tefek yalanlar filan söylüyordu beni kaybetmemek için. Sinek küçük ama mide bulandırır ya o hesap. Bir türlü toparlayamadık kendimizi.
Suan ayri misiniz peki. Vuracan terligi agzinin ustune

Suan ayri misiniz peki. Vuracan terligi agzinin ustune

Evet kayinbabamin evinde yaşıyorduk ben ayrılacaktım evden.
Sonra kendisi gitti babasında kalmaya, kayinbabam da o ev senle kızının istediğin kadar kal dedi. sağolsun.
Önümüzdeki ay inşallah işe baslayacagim kv bakacak kızıma, biraz birikim yapıp öyle ayrılacağım

Ben :lülülü: yapıyorum.
Otur keyfine bak diyorum.
Icimdeki sesde oyle diyor ama duramam ki boyle bir evdede butun pencereler acik yere bastikca ayagima toz geliyor her yerde biseyler var oglum emekliyor agzina atar diye korkuyorum en azindan bi silip supureyim tuvalet banyo berbat halde yaparsam bu kadari yapmazsam da eve gidince kendimi kirklarim :KK14:

Evet kayinbabamin evinde yaşıyorduk ben ayrılacaktım evden.
Sonra kendisi gitti babasında kalmaya, kayinbabam da o ev senle kızının istediğin kadar kal dedi. sağolsun.
Önümüzdeki ay inşallah işe baslayacagim kv bakacak kızıma, biraz birikim yapıp öyle ayrılacağım
Hayirlisi olur insallah hep cocuklara uzuluyorum kaldiramiyorlar bu durumu ama kucuk daha sanirim belki alisir. Ablamda suan bosanma asamasinda cocuklar sersefil oldu

Hayirlisi olur insallah hep cocuklara uzuluyorum kaldiramiyorlar bu durumu ama kucuk daha sanirim belki alisir. Ablamda suan bosanma asamasinda cocuklar sersefil oldu

evet çok zor. yani sevmesem bile katlanırdım eğer düzeleceğini bilsem. kızım o kadar bağlı ki babasına. her akşam gelip alıp dışarı çıkarıyor gezdiriyor o gelince heyecanını bi görsen. üzülüyorum öyle olunca da ama elden bisey gelmiyor..

evet çok zor. yani sevmesem bile katlanırdım eğer düzeleceğini bilsem. kızım o kadar bağlı ki babasına. her akşam gelip alıp dışarı çıkarıyor gezdiriyor o gelince heyecanını bi görsen. üzülüyorum öyle olunca da ama elden bisey gelmiyor..
Bu noktaya gelmis sanirim esinde de duzelme ya da evliligi kurtarmaya yonelik bi girisim.yok olsa sen boyle olmazdin

Bu noktaya gelmis sanirim esinde de duzelme ya da evliligi kurtarmaya yonelik bi girisim.yok olsa sen boyle olmazdin

evet girişimleri oldu elinden geleni de yaptı ama pek fazla yüzü yok, diyecek lafı da yok.
hoş lafını dinleyecek de yok ya :)

Keşke temizlemeseydin 🙄🙄🤪🤪🤪
Ay etleri alip gidince onlari ayiricam is olmasin diye temiz biraktim. Birde annem hep kizar bi tane bulasik bile birakmayin olum kalim var diye o yuzden bi yere giderken hep aklima o lafi gelir. Sıkı sıkı da tembihledim ama adam pis anacim ben temiz olmusum neye yarar

Sonunda bitti ama ben de bittim :KK43:
Salonun camlarını sildim, balkonu yıkadım
Mutfağı temizledim, camlarını sildim dolapları dıştan sildim, içleri temizdi, buzdolabını temizledim fırını sildim.
Bir de bütün evi tekrar süpürüp sildim.

Farkettim de ben hızlanmışım kızlar :-)

Bu arada ödevimi de yaptım, çamaşır makinası temizlendi.

Beni gazladiginiz için teşekkürler :KK36:
Ohhhhh mis gibi bak burayı takip edince insan gaza geliyor dimi👍👍👍
Sağol kuzum.çarşafı ben de haftada bir değişirim.ama yazın haftada iki üç oluyo bazen.dün gece aşırı sıcaktı yastıklar da sırılsıklam olmuştu terden.sabah kalkar kalkmaz yıkadım.bi de yastık yıkamayı seviyom ben kar gibi oluyolar mis😅
Biz klimada yatıyoruz canım o yüzden sırılsıklam olmuyor:KK53:
Sen yeterki iste ,diyet topiğimiz de var çok şükür😂😂 bayramın geçmesini bekliyoz ,kızlar o zaman hazır olcaklarmış mecbur ben de onları bekliyom :KK45:
Evet ya benim de diyet yapmam lazım:kızgın:
bana karşı çok iyiydi aslında iyi de bir baba oldu gerçekten.
ama ufak tefek yalanlar filan söylüyordu beni kaybetmemek için. Sinek küçük ama mide bulandırır ya o hesap. Bir türlü toparlayamadık kendimizi.
Biraz daha zaman tanısan canım belki o da sende işe girdikten sonra toparlayabilirsiniz belki:işsiz:
Bende kvye geldim kizlar kurbani burada kesecegiz nasip olursa. Cocuklar durursada yarin bu eve el aticam ama cok kirlenmis ne kadar yapabilirim bilmiyorum
Canım kayınvaliden çok mu yaşlı kendi işini yapamamış mı🤔🤔
Evimi tertemiz birakip geldim ama esim eve döndu ne halde bulurum artik bilemiyorum
Ayyyyyy en sevmediğim evi temiz bırak geldiğinde her yer dağınık olsun😭😭
Bende bir yere gittim mi gelince her yer kıyafet dolu olmuş oluyor sağolsun eşim giyip çıkarıp atıyor:sinirli:

X