Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
☺☺☺sahimi?gerćekten güzel bi tarif.hoşgeldin aramizaHatirlamazmiyim sayende islak kekci oldum ciktim herkes bayiliyor istiyor
Evet canim bu yazin favorisi oldu bizim ailede sayende buyuk borcamda yapiyorum senin dedgn.gbi harika tekrar tesekkurler ... hosbuldum canjm☺☺☺sahimi?gerćekten güzel bi tarif.hoşgeldin aramiza
Aynen büyük borcamafiyet olsunEvet canim bu yazin favorisi oldu bizim ailede sayende buyuk borcamda yapiyorum senin dedgn.gbi harika tekrar tesekkurler ... hosbuldum canjm
Ohhhh ellerine sağlık canım bayağı iş yapmışsın bende yarın değiştiricem çarçafları aslında pazartesileri değiştiriyorum ama pazar bayram ya temiz olsun dedimBen bugün naaptım
Geç kalktım baya
Kahvaltı yaptım
Yatağın çarşafını yastık kılıflarını söktüm
Yastıkları yıkadım
İki posta çamaşır yıkadım
Birini astım
Balkonu yıkadım
Evi süpürdüm sildim
İki saat mutfağı sildim makine su akıttığı için
Çamaşır makinasının altını kaldırıp süpürgeyle çektim sildim,ön kapağını açıp suyu boşalttım
Klozeti lavaboyu cifledim
Banyo yaptım
Bulaşık yıkadım
Yemek yaptım,yedik
Tekrar bulaşık yıkadım
Kaşıklık çekmecesini boşalttım bütün kaşık çatalları yıkadım
Ocağı sildim
İkinci çamaşırları astım
Yatağa çarşaf serdim
Yastıklara kılıf geçirdim
Şimdi saçıma bakım yaptım maya maskesiyle
Birazdan yine yıkancam
Banyoyu da yıkarım
Kapanış,..
Çok güzel oluyor gerçekten tarifiEvet canim bu yazin favorisi oldu bizim ailede sayende buyuk borcamda yapiyorum senin dedgn.gbi harika tekrar tesekkurler ... hosbuldum canjm
Kızzzzz senin kek meşhur olacak☺☺☺sahimi?gerćekten güzel bi tarif.hoşgeldin aramiza
Bende yarın degistircem, bayram ya temiz olsun sanki yatağa bakacaklarOhhhh ellerine sağlık canım bayağı iş yapmışsın bende yarın değiştiricem çarçafları aslında pazartesileri değiştiriyorum ama pazar bayram ya temiz olsun dedim
Aynen yaaa bende de o psikoloji varBende yarın degistircem, bayram ya temiz olsun sanki yatağa bakacaklar
Aynen yaaa bende de o psikoloji var
Ben tatilimi yaptım geldim canım
Bayram da tatil yapalım bence.. tabi bu pek mümkün görünmüyor
Zor. Eşim bayramın 3.gunu çalışmaya başlıcak.Ben tatilimi yaptım geldim canım
İmkanın varsa bu sene yap seneye bebişle biraz zor olur
Gerçi benim cadı kızım çok zorlamadı beni tatilde❤❤❤
Aynenn canimÇok güzel oluyor gerçekten tarifi
Anladım canım ne zaman fırsat ve vakit olursa ozamanZor. Eşim bayramın 3.gunu çalışmaya başlıcak.
Benim kızım zorlar zaten bebise gerek yok
Evet güzel oluyor gerçektenKızzzzz senin kek meşhur olacak❤❤❤
Sağol kuzum.çarşafı ben de haftada bir değişirim.ama yazın haftada iki üç oluyo bazen.dün gece aşırı sıcaktı yastıklar da sırılsıklam olmuştu terden.sabah kalkar kalkmaz yıkadım.bi de yastık yıkamayı seviyom ben kar gibi oluyolar misOhhhh ellerine sağlık canım bayağı iş yapmışsın bende yarın değiştiricem çarçafları aslında pazartesileri değiştiriyorum ama pazar bayram ya temiz olsun dedim
Elllerin dert görmesin ne güzel kokar şimdi o ev mis gibi ohSonunda bitti ama ben de bittim
Salonun camlarını sildim, balkonu yıkadım
Mutfağı temizledim, camlarını sildim dolapları dıştan sildim, içleri temizdi, buzdolabını temizledim fırını sildim.
Bir de bütün evi tekrar süpürüp sildim.
Farkettim de ben hızlanmışım kızlar
Bu arada ödevimi de yaptım, çamaşır makinası temizlendi.
Beni gazladiginiz için teşekkürler