- 13 Ağustos 2020
- 15.185
- 85.693
- 548
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim Hayalcim.Kızlar o kadar mutluyum ki kardeşimin sonuçları temiz çıktı rabbime şükürler olsundua eden herkesten Allah razı olsun
Gözün aydın canımmerhabalar canlar ayy buraya yazmayı özlemişim oğluş doğalı 5 gün oldu hamd olsun bende gün gün toparlıyorum hiç düzelmeyecek gibi hissediyordum çok çok zordu ilk günlerimsezeryan beni kötü yaptı insanlar normalden korkup nasıl sezeryan yapıyor dedim ilk
böyle giderse biri bana biri bebeğime bakması lazım dedim
ikinci gün hastanede dedim. Allahım bebeğime bakamayacak mıyım
sonra gün gün toparladım hamd olsun hatta bugün bulaşık makinesini boşalttım mutfak tezgahımı sildim daha iş yaparımda eşim kızıyor uyu dinlen diyor
![]()
Gözünüz aydın Feraceli. Analı babalı sağlıklı mutlu büyüsün yavrunmerhabalar canlar ayy buraya yazmayı özlemişim oğluş doğalı 5 gün oldu hamd olsun bende gün gün toparlıyorum hiç düzelmeyecek gibi hissediyordum çok çok zordu ilk günlerimsezeryan beni kötü yaptı insanlar normalden korkup nasıl sezeryan yapıyor dedim ilk
böyle giderse biri bana biri bebeğime bakması lazım dedim
ikinci gün hastanede dedim. Allahım bebeğime bakamayacak mıyım
sonra gün gün toparladım hamd olsun hatta bugün bulaşık makinesini boşalttım mutfak tezgahımı sildim daha iş yaparımda eşim kızıyor uyu dinlen diyor
![]()
Hahah benim gibi bir zındık dahaAn itibariyle de orucumu yedim
Bonus kahve paylaşımlarını yapmaya hazırım
Ulan Jale paylaşımını da
İlk iftara babamlara gideceğiz.
Hayırlı Ramazanlar canım aminn Allah razı olsunGözünüz aydın Feraceli. Analı babalı sağlıklı mutlu büyüsün yavrun
İlk zoru atlatmışsın.
Daha zor günler seni bekliyor
Şaka şaka
Fırsat buldukça dinlen eşin haklı.
Allah güç kuvvet versin, mis kokulu bebeğinle hayırlı ramazanlar![]()
Gözün aydın feraceli hayırlı olsun yavrunuzHayırlı Ramazanlar canım aminn Allah razı olsun
Durum bildirmeye geldim.
Ve bunun espirisini yapabiliyorsun düşünHahah ben bunu bilmiyorum ya yaşım tutmuyor demek![]()