Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmiş. Uygun fırsatta geçmiş yapıcam, ara arz okudum zaten sizi 😘
Hoşgeldin kızz bu ne sürekli ban yiyip duruyon kilo alacan valla :KK53:
Kız ben hergün toz alıyom zaten ama dünün ödevini unutmuşum kalkem de onu yapem bari😜😜🤪🤪

Günaydın kizlarrrr :KK68:
Bugün kalktım çok güzel bir kahvaltı hazırladım eşim bayram tatiline çıktı birlikte kahvaltimizi yaptıktan sonra
mutfak temizliği yaptım
wc temizlendi
yataklar düzenlendi
camasir makinası çalıştırıldı
Çiçeklerim sulandı ve budandi
Balkon pas paslandı:temizlik:
Şimdi kahve yapicam bir güzel keyif yapıcaz eşimle 🌼☕
Bu arada dün ayrıntılı ultrosonumuz vardı bebegimiz çok şükür çok iyi herşey yolunda gidiyor sadece yüzünü göstermedi bize elleriyle kapattı yandan görebildik yüz görümlüğü istiyor sanırım:emir_bebek::21::oops:

Hoşgeldin kızz bu ne sürekli ban yiyip duruyon kilo alacan valla :KK53:
Kız ben hergün toz alıyom zaten ama dünün ödevini unutmuşum kalkem de onu yapem bari😜😜🤪🤪
Her gün çerçeve saat falan tozunu alıyor musun?
Üslubumu beğenmemişler ondan ban 😒
Kilo aldım alacağım kadar yeter 😂

Benim makina balkonda zaten bari bu odevi yapayim, ben evi yeni tasidim bi cok seyi yaptim burada ödev verilen tekrar yapmak ağırıma gidiyor :KK70:
Zaten temiz olan yeni yaptığımız yerleri yapmış sayılıyoruz canım, mesela ben ödev veriyorum ama çoğunu zaten yeni yapmış olduğum için tekrar yapmıyorum 😊

Bonus Bonus geçmiş olsun 😘
I inessa armand kızının dişi de kolayca çıksın inşaallah 💜

teşekkür ederimmm
3 gün arayla alt 2 diş patladı valla.
herhalde geciktiği için peş peşe çıkıyor.
sabah 5 e kadar oyun oynadık uyuyamadı hanımefendi :)

yorgunluktan ölüyorum ve bugün poğaça, tatlı, börek filan yapmayı planlıyorum. bakalım nasıl olacak :KK70:

teşekkür ederimmm
3 gün arayla alt 2 diş patladı valla.
herhalde geciktiği için peş peşe çıkıyor.
sabah 5 e kadar oyun oynadık uyuyamadı hanımefendi :)

yorgunluktan ölüyorum ve bugün poğaça, tatlı, börek filan yapmayı planlıyorum. bakalım nasıl olacak :KK70:
Allah kolaylık versin o zaman. Ben dün 11 de başladım akşam 10 a kadar mutfakta bayram hazırlığı yaptım, ordan mr ım vardı gittik onu çekindim.
Bugün de bir iki ikramlık daha yapıcam. Güya bu bayram yapmıycam bu kadar dedim ama yine duramadım, değil mi @malii 😂

Selam herkese :KK36:

Ban dün kalktı ama ben çoook yoğundum, bayram hazırlığı deyince ben biraz suyunu çıkarıyorum da :KK45:
Bugünde yoğun geçer, hatta geçiyor, çamaşır katlarken yazayım dedim.
Hoşgeldin :KK9:
Nidin ban yidin?
Yatakları ve ortalığı bir güzel topladım. Süpürdüm. Bebişi uyutayım kalkıp sileceğim. Sonra tuvalet banyo ve balkonu yapacağım inşallah. Bugün mutfağı temizlemeyi planlıyordum ama ellerim çok acıyor. Birinin bana bezi sıkıp vermesi lazım. Eşim müsait olduğunda yapacağız artık.
En son da tatlı ve börek işine geçeceğim. Gelen giden olmuyor ama adet yerini bulsun.

Son düzenleme:
Nego Nego örtmenimmmm benim bugünkü ödevim tamam bütün ıvır zivirlarin tozlarını aldım dünkü ödevimide bugün hallettim:KK54:
Birde Çamaşırlarımı katladım yerleştirdim dolabimi düzenledim azıcıkda
birazdan yemek için mutfağa geçerim :21:
herkese şimdiden iyi bayramlar dilerim :KK68:

X