Benim her mevsim geçişi aynı olur bide dün temizlik yaparken terledim ceyranda kaldımGeçmiş olsun canım ilerlemeden dr a gitsen .gidene kadar da ılık limonlu su iç. Ballı ıhlamur iç. Bol sarımsak bol limon sıcak et yada tavuk suyu iç
Teşekkür ederim. Aaa kulağıma mı niyeGeçmiş olsun Allah şifa versin. Kulağınıza da dikkat edin lütfen. Herhangi bir ağrı hissederseniz hemen Dr a gidin
Şifa olsun canımBenim her mevsim geçişi aynı olur bide dün temizlik yaparken terledim ceyranda kaldımılık su içtim biraz önce dediklerini de yapayım
Teşekkür ederim. Aaa kulağıma mı niye
Herkese günaydın arkadaslar.Günaydınnnn iyi haftasonlarıEki Görüntüle 3149177
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
Migrenben
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
Çok geçmiş olsun bol bol sıvı ve meyve tüket canımGünaydın herkese. Dün geceden beri şiddetli boğaz ağrısı yaşıyorum parçalanıyor resmen. Umarım ilerleyip kızıma da geçmez
RABBİM yar ve yardımcın olsun canımHerkese günaydın arkadaslar.
Bu dönemlerde aktif olamayabilirimNego ailevi problemlerim var lütfen dua edin bana mağdur olan idare eden taraf ben olmama rağmen hakarete uğrayan kötü olan yine ben oluyorum kimse kendi kusurunu hatasını görmüyor. Haklılığımın gün yüzüne çıkması için lütfen dua edin bana.
GunaayddiiiinnnGünaydınnnn iyi haftasonlarıEki Görüntüle 3149177
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
Migrenben
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
Amin Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun bol bol sıvı ve meyve tüket canım
RABBİM yar ve yardımcın olsun canım
gecmis olsun canimGünaydın herkese. Dün geceden beri şiddetli boğaz ağrısı yaşıyorum parçalanıyor resmen. Umarım ilerleyip kızıma da geçmez
Rabbim yardım etsinHerkese günaydın arkadaslar.
Bu dönemlerde aktif olamayabilirimNego ailevi problemlerim var lütfen dua edin bana mağdur olan idare eden taraf ben olmama rağmen hakarete uğrayan kötü olan yine ben oluyorum kimse kendi kusurunu hatasını görmüyor. Haklılığımın gün yüzüne çıkması için lütfen dua edin bana.
Amin canım Allah razı olsunRabbim yardım etsin
Guzel bir hafta sonu olsun insallahGünaydınnnn iyi haftasonlarıEki Görüntüle 3149177
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
Migrenben
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
Rabbim selamete çıkarsın yardımcın olsunHerkese günaydın arkadaslar.
Teşekkür ederim ablacım yaparım dedikleriniÇok geçmiş olsun bol bol sıvı ve meyve tüket canım
RABBİM yar ve yardımcın olsun canım
Teşekkür ederim canikomgecmis olsun canim
Amin canım Allah razı olsunRabbim selamete çıkarsın yardımcın olsun
Günaydın ,kızı kursa bıraktım şimdi nereden başlasam diye düşünüyorumGünaydınnnn iyi haftasonlarıEki Görüntüle 3149177
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
Migrenben
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
Geçmiş olsun canımGünaydın herkese. Dün geceden beri şiddetli boğaz ağrısı yaşıyorum parçalanıyor resmen. Umarım ilerleyip kızıma da geçmez
Allah hayra çıkarsın iyi olsun aminHerkese günaydın arkadaslar.
Benim de büyük gitti küçüğe test çözdürüyorum
Onu aldıktan sonra oğlanı götüreceğim ben de dersaneye o yüzden bire kadar işleri bitirmem lazım ama kalkamıyorumBenim de büyük gitti küçüğe test çözdürüyorum
Kahvaltı yaptık evin yarısını topladım bende. İş çok