- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Aneeee benim aklımda yay kalmışsınBen basakim ama
Nego sen detoks yapicam diyince kendimi kötü hissediyorum. Hani annen seni bırakır ya sen burda bekle der için giciklanir o his işte başka şeylere detoks yap sadece buraya gir
Yengeçç kırıldı yengeçç üzüldü şimdi jesimmmKoç dışında me olursa ha bide ikizlerde yengecte olmasin ahahhahahha
Salih emmi is loadingSabahtan beri allahım bana para gönder diyorum dua ediyorum . E hani çanta manta düşmedi başıma
Geçen bir video atmış yine annem bir suya 7 inşirah okuyup için kapınız hemen calacak para gelicek diyeSabahtan beri allahım bana para gönder diyorum dua ediyorum . E hani çanta manta düşmedi başıma
E haklıGeçen bir video atmış yine annem bir suya 7 inşirah okuyup için kapınız hemen calacak para gelicek diyeyaptın mı diyorum yaptım baban geldi diyor
Yok salih emmi bana uğramıySalih emmi is loading
Geriden geldiğim için anca dahil oldum negoşum başkanımmAyy yeteerrrr burç burç
Düzene temizliğe dönelim lütfen
E tamam para kaynağı gelmişGeçen bir video atmış yine annem bir suya 7 inşirah okuyup için kapınız hemen calacak para gelicek diyeyaptın mı diyorum yaptım baban geldi diyor
Anladım onuGeriden geldiğim için anca dahil oldum negoşum başkanımm
Valla billa ben yeni karıştımAyy yeteerrrr burç burç
Düzene temizliğe dönelim lütfen
Ya esim ikizler burcu ama burcunun özelligiyle yakindan ilgisi yok.İkizlerin erkeği fenadır, kafa zehir gibi çalışır, Rabbim kolaylık versin :))