- 2 Ağustos 2013
- 34.187
- 101.872
Sağolasın negoşumGeçmiş olsun canım
Allah hayra çıkarsın iyi olsun amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın negoşumGeçmiş olsun canım
Allah hayra çıkarsın iyi olsun amin
Kalk hadi kalk yap kurtulOnu aldıktan sonra oğlanı götüreceğim ben de dersaneye o yüzden bire kadar işleri bitirmem lazım ama kalkamıyorum
Bende de oldu boğaz ağrısı. Sonra orta kulak enfeksiyonuna çevirdi. Antibiyotik tedavisi alıyorum. Sağ kulağım hala duymuyorBenim her mevsim geçişi aynı olur bide dün temizlik yaparken terledim ceyranda kaldım ılık su içtim biraz önce dediklerini de yapayım
Teşekkür ederim. Aaa kulağıma mı niye
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Her ne sıkıntın varsa selamete çıkartsınHerkese günaydın arkadaslar.
Bu dönemlerde aktif olamayabilirim Nego ailevi problemlerim var lütfen dua edin bana mağdur olan idare eden taraf ben olmama rağmen hakarete uğrayan kötü olan yine ben oluyorum kimse kendi kusurunu hatasını görmüyor. Haklılığımın gün yüzüne çıkması için lütfen dua edin bana.
Geçmiş olsun Allah şifa versinBaşım ağrıyor, sırtım ağrıyor bıktım derslerden
Amin Allah razı olsun canımAllah hayra çıkarsın iyi olsun amin
Amin canım Allah razı olsunAllah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Her ne sıkıntın varsa selamete çıkartsın
Bende de oldu boğaz ağrısı. Sonra orta kulak enfeksiyonuna çevirdi. Antibiyotik tedavisi alıyorum. Sağ kulağım hala duymuyor
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsunAllah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Her ne sıkıntın varsa selamete çıkartsın
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Allah razı olsunTeşekkür ederim sana da geçmiş olsun
Kalktım kalktım toparladım gelince süpürür silerim sadeceKalk hadi kalk yap kurtul
Günaydın canım Allah yardımcın olsun sabrını artırsın feraha çıkarsın inş.Herkese günaydın arkadaslar.
Bu dönemlerde aktif olamayabilirim Nego ailevi problemlerim var lütfen dua edin bana mağdur olan idare eden taraf ben olmama rağmen hakarete uğrayan kötü olan yine ben oluyorum kimse kendi kusurunu hatasını görmüyor. Haklılığımın gün yüzüne çıkması için lütfen dua edin bana.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin Emziriyorsan maske takarak emzir ben hasta iken öyle yapmıştım işe yaradı evi de bol bol havalandırırsın.Günaydın herkese. Dün geceden beri şiddetli boğaz ağrısı yaşıyorum parçalanıyor resmen. Umarım ilerleyip kızıma da geçmez
İyi uykular
Buda bennnn gidiyorummm birşey diyonuz mu
Oyy arkadaşında gördü demek ki. Benim küçük de ne görse istiyor halaGünaydın kızlar
3 tepsi poğaça yaptım
Kısır yaptım
*Günüm vs var zannedilmesin dün kızımın okulunda beslenmede serbest gündü pankek yapıp koymuştum akşam okuldan gelince niye kısır koymadığımı sordu anlamadım ki kısır nerden çıktı bi arkadaşı mı getirmişti madem öyle yarın yapayım dedim gözünü açar açmaz kısır sordu poğaçalar da dondurucu için sabah kahvaltı yapamıyoruz okula götürüyoruz
Hz. Yusuf'u kuyudan ve zindandan kurtaran Rabbim, sizi de sıkıntınızdan kurtarsın iki cihanda makamınızı yükseltsin.Herkese günaydın arkadaslar.
Bende bıktımBaşım ağrıyor, sırtım ağrıyor bıktım derslerden