AslanKusme hemen senin yükselenin başkadır kesin ahahahhahahah
Ay benim kızım da ikizler yükseleni yengeçİkizlerim yükselenim yengeç, 35 yaşından sonra yükselen burcuna dönermiş insan, duygusalız ya pamuk gibiyiz eveett
Ay benim kızım da ikizler yükseleni yengeçevvet öyleyiz
AminHayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Kimin gönlünde ne darlık varsa Rabbim ferahlık versin. Yüzleri güldürsün, gönülleri hoş etsin.Eki Görüntüle 3148715
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
Ben aşırı değilim mesela. Orta kararFazla duygusallıktan şikayetçiyim ama, eskiden bu kadar değildim cidden 35 ten sonra tamyengeç oldum, gözyaşım burnumun ucunda, her şeye ağlayabilirim. Komik video gönderiyor arkadaşlar kedilerle ilgili mesela hayvan düşüyor millet gülüyor benim gözlerim doluyor, çok yorucu bu kadar duygusal olmak
İkisnde de benim mesajı alıntılamışsınİlki nou nou bas belasinaydi sen nerden ciktin
Eşim de ikizler yükseleni yengeç 1 sene kaldı o zaman yengece geçmesine ikizler kısmından pek hayır görmedim o iyi olur inşallahİkizlerim yükselenim yengeç, 35 yaşından sonra yükselen burcuna dönermiş insan, duygusalız ya pamuk gibiyiz eveett
Eşim de ikizler yükseleni yengeç 1 sene kaldı o zaman yengece geçmesine ikizler kısmından pek hayır görmedim o iyi olur inşallah
Oğlum oluyor kendisi aminİkizlerin erkeği fenadır, kafa zehir gibi çalışır, Rabbim kolaylık versin :))
Benim oğlan ikizler çok sıcakkanlı herkese kendini sevdiriyor ama kıpır kıpır hiç bitmeyen bi enerjisi var.İkizlerim yükselenim yengeç, 35 yaşından sonra yükselen burcuna dönermiş insan, duygusalız ya pamuk gibiyiz eveett
Benim kocam teraziNiye la totosunu kestigim
GunayydiiiinnHayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Kimin gönlünde ne darlık varsa Rabbim ferahlık versin. Yüzleri güldürsün, gönülleri hoş etsin.Eki Görüntüle 3148715
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
Amin sağolİkizlerin erkeği fenadır, kafa zehir gibi çalışır, Rabbim kolaylık versin :))
Biz çok dertliyizBenim kocam terazisusunden pusunden gina geldi artik
"rectification astrology" anahtar kelimeleriyle aratıp kaynaklara bakabilirsin. Ben de o şekilde kendime ve yakınlarıma denemiştim.öğrenmeyi çok isterdim retrifikasyona bakacağım.
Çok eskiden kendi kendime araştırarak bir çok şeyi öğrenmiştim. Doğum, transit, sinastri haritası çıkarmayı, evleri, açıları... vs.İlgilisin sanırım bu konulara