- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
O ne yahu Sen bayağ ilgilisin bu konuylaBilinmeyen doğum saati için retrifikasyon kullanılıyor. Gün ya da gün aralığı için de kişi çok genç değilse yeterli veri varsa retrifikasyon denenebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ne yahu Sen bayağ ilgilisin bu konuylaBilinmeyen doğum saati için retrifikasyon kullanılıyor. Gün ya da gün aralığı için de kişi çok genç değilse yeterli veri varsa retrifikasyon denenebilir
aminnn Nego..Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Kimin gönlünde ne darlık varsa Rabbim ferahlık versin. Yüzleri güldürsün, gönülleri hoş etsin. Eki Görüntüle 3148715
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
Migrenben
ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
Bizde dün oğlumu bırakınca güneş çok kızgındı ana yolda yaz gibiydiDışarı çok soğuk kızımı biraktim geldim alnimin ortasina bir ağrı yapistirdi rüzgar hiçte öyle durmuyordu oysa
öğrenmeyi çok isterdim retrifikasyona bakacağım.Bilinmeyen doğum saati için retrifikasyon kullanılıyor. Gün ya da gün aralığı için de kişi çok genç değilse yeterli veri varsa retrifikasyon denenebilir
Öyle ya. Mevsim geçişlerinde hasta oluyorlar tam toparlanıyorlar diğer mevsime geçiyoruzBizde dün oğlumu bırakınca güneş çok kızgındı ana yolda yaz gibiydi
Ama bugün çok serinlemiş biraz yağmur yağdı.Bi sıcak bi soğuk bu havalar çocukları hasta ediyor ya zaten.
İlgilisin sanırım bu konularaBu arada "Düzenli Evimiz"in bir odasını astroloji odasına çevirmiş olduk. Herkese iyi geceler
İlki nou nou bas belasinaydi sen nerden ciktinKıız aynı mesajıma 2 defa cevap vermişsin ikisinde de farklı şeyler hangisi gerçek fikrin
Ne jes neeeeee sasirdik ya alla alla yaaaaOff jes
Koç dışında me olursa ha bide ikizlerde yengecte olmasin ahahhahahhaNoliy noliy niye duvara sarılam. Sen söyle ne olsun
Ben çok güldüm siz de gülün Aklıma flash tvdeki programa çıkan kadın geldi
Günaydınnnn negooooooooo GünaydınnnnHayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Kimin gönlünde ne darlık varsa Rabbim ferahlık versin. Yüzleri güldürsün, gönülleri hoş etsin. Eki Görüntüle 3148715
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
Migrenben
ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
Geriye ne kaldıKoç dışında me olursa ha bide ikizlerde yengecte olmasin ahahhahahha
Yengeç ne yaptı sana pamuk gibiyizKoç dışında me olursa ha bide ikizlerde yengecte olmasin ahahhahahha
Rektifikasyon da bazı önemli tarihler lazım. İşte evlilik tarihi, çocukların doğum tarihi gibi gibi. Öyle bulunuyorO ne yahu Sen bayağ ilgilisin bu konuyla
Kusme hemen senin yükselenin başkadır kesin ahahahhahahahYengeç ne yaptı sana pamuk gibiyiz
Yengeç ne yaptı sana pamuk gibiyiz
Bi dolu var ağlamaGeriye ne kaldı
Ulti attı bana attraenteİkizlerim yükselenim yengeç, 35 yaşından sonra yükselen burcuna dönermiş insan, duygusalız ya pamuk gibiyiz eveett
ey yeri hösBi dolu var ağlama