Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaa büyüdükçe daha mı zor oluyorlar.Belirgin özelliği neler mesela küçükhanımın Bilmiş midir mesela? Çabuk mu öğrenir inatçı mıdır? merak ettim.☺
Zekaları kıpır kıpırdır. Her zaman iyiye kullanmazlar. Ona küçük ve bilmiyor muamelesi yapmanızı hiç sevmez. Gururu çok önemlidir. Kalplerine ulaştıysanız sizi zorlamazlar.

Kime nolmuş niye yazdınız burçları
Bende oğlakım ne var. Yükselenim koç

Aaa burçdaşım ben de oğlağım yükselenim terazi
Benim de sevgilim oğlak, yükseleni akrep. Ben akrep yükselenim başak.
Oğlaklar ilk anda ciddi görünseler de çok zeki espri anlayışları var.
Oğlağa güvenilir, birlikte yola çıkılır, sırt yaslanılır. Tahammül gücü yüksektir. Bütçe, para hesabı oglaktan sorulur. Tutumludur, bazen elinden para zor çıkar ama sevdikleri için kaliteli şeylere çekinmeden para harcar.

Aha ben

Evet beni tanıyan çoğu kişi başta çok soğuk olduğumu söyledi

Eşim oğlak ve sadece bu özelliği gözüme çarpar
Bir de oğlaklar gençken yaşıtlarından daha olgun davranıyor ama yaşlandıkça tavır olarak gençleşiyorlar. Tabi o prensipli halleri hiç değişmiyor. Tam bir işkolik ve inatçılar.
Gelenekler, kurallar, saygı onlar için çok önemlidir.
Dışarıdan öyle durmasalar da romantik ve eğlenceliler.

Ayyy bu da ben

Hepsi nokta atışı ama bir işim yok işkolik olur muyum olunca bilemiyorum oğlum da oğlak inşallah benim gibi olur

Hepsi nokta atışı ama bir işim yok işkolik olur muyum olunca bilemiyorum oğlum da oğlak inşallah benim gibi olur
Bence işiniz olmasa da kendinize "iş" icat ediyorsunuzdur. Boş kaldığınızı hiç sanmıyorum.
İnşallah hep iyi huylarımızı alırlar

Eşime bazı detaylar uymuyor yükseleni farklıdır belki.
Bakalım kızda bu yönler olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…