- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Benim kocayla bebem akrep burcuKorkulu ruyamm, kesin benimde oyle olur bebem olursa ahagsjsb
Gülerim ağlanacak halime.. Bebem 16 kasım koca 15 kasım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kocayla bebem akrep burcuKorkulu ruyamm, kesin benimde oyle olur bebem olursa ahagsjsb
Benim kızda akrep tam bir faciaBenim kocayla bebem akrep burcu
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun Allah şifa versin
Yaa büyüdükçe daha mı zor oluyorlar.Belirgin özelliği neler mesela küçükhanımın Bilmiş midir mesela? Çabuk mu öğrenir inatçı mıdır? merak ettim.☺Benim kızda akrep tam bir facia
Evet sadece o bilir. Etrafında başka güzel yoktur dediğini yaptırana kadar yalandan ağlar söylene söylene. Bırde sanırım dişil enerjileri fazla. Video izlerken veya yoldayken yakışıklıymis diye baktığı çok oluyorYaa büyüdükçe daha mı zor oluyorlar.Belirgin özelliği neler mesela küçükhanımın Bilmiş midir mesela? Çabuk mu öğrenir inatçı mıdır? merak ettim.☺
Ahahaha bu kadar beklemiyordum yahu ben nasıl baş ederim bizimkiyle.Evet sadece o bilir. Etrafında başka güzel yoktur dediğini yaptırana kadar yalandan ağlar söylene söylene. Bırde sanırım dişil enerjileri fazla. Video izlerken veya yoldayken yakışıklıymis diye baktığı çok oluyor
Sen hergün balık mı yapıyorsun yoksa bu hafta bu kadar hızlı mı geçiyor da biz anlayamıyoruz? Şifa olsunİyi akşamlar kısçeler
Çok yoğun bir gün geçti, bugün arka arkaya doktor randevularım vardı, işten izinliydim. Saat 12 ye kadar randevuları hallettim, sonra bir arkadaşımla buluştum. 5 te eve döndüm koştur koştur pazara gittim, geldim balık faslını hallettim, şimdi bir çay içeceğim, mutfağı sonra toplayacağım, çok yoruldum 18.000 adım atmışım bugün
Kış sezonu boyunca her Perşembe günü pazarımız var balıkçı oraya geliyor. Eşim aşırı seviyor mesela bu ara palamut çok bol, bugün kızartmasını yaptım, 2 tanede buzluğa attım hafta sonu fırın yapacağım. Her kış böyle bizim 10 sene oldu bezduuummm ama haftada çabuk geçiyor, biraz enerji topladım şimdi mutfağı arındırmam lazım. Eşim balığı sadece yemeyi değil hazırlamayı da seviyor, ben pişirirken o salata yapıyor sofrayı kuruyor, o salatayı yapana kadar benim ruhum tükeniyor, şu an mutfağım bomba patlamış gibi ay sinirim bozulduSen hergün balık mı yapıyorsun yoksa bu hafta bu kadar hızlı mı geçiyor da biz anlayamıyoruz? Şifa olsun
Misal yarın cuma mı dedim nasıl yani ne ara bitti de haftasonu geldi.
Yükselenim terazi olur mu
Benim kocayla bebem akrep burcu
Akrep uzmanı geldiBenim kızda akrep tam bir facia
Aaa burçdaşım ben de oğlağım yükselenim teraziKime nolmuş niye yazdınız burçları
Bende oğlakım ne var. Yükselenim koç
Bende diyom bu çekim nerden gel sarılakAaa burçdaşım ben de oğlağım yükselenim terazi
Bende diyom bu çekim nerden gel sarılak
Aynı eşim yazdıklarının %90 ıAkrep uzmanı geldi
Akrep tarafından sevilmek bir ayrıcalıktır. Sevdiğini çok sever, çok şeye katlanır. Son ana kadar tahammül eder, bir kere gözünden düşene de dönüp de bakmaz bir daha.
Yapılanı unutmaz , iyiliğe karşı mutlaka iyilikle, kötülük görürse de elinden bir şey gelmiyorsa bile mutlaka tavır alarak belli eder akrep.
Akılları başlarına gelene kadar duygularıyla karar verip bazen kendilerini bile sabote edebilirler. Aklına koyduğunu mutlaka yapar. İnsanların gerçek yüzlerini çabuk görür, yüzüne gülerek pek kaldırılmaz.