- 20 Aralık 2020
- 17.066
- 75.553
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum haritası incelenebilir tabii ki.Eşime bazı detaylar uymuyor yükseleni farklıdır belki.
Bakalım kızda bu yönler olacak mı
Kv ve tayfasının nankörlükleri ve vefasizlıkları kapıda diyosun yani ama ben o kapıları sonuna kadar kapattım artık.Eki Görüntüle 3148620
Bakınızzz efendim
Annem doğum günümü bilmiyor çok üzgünüm okuma yazması yok çat pat okumuş biri. Doğum yılım belli ilkbahar diyorlar bi yengem mayıs diyor düğününde 40 günlükmüşüm annemde nisan diyor koç mu boğa mı ama sanırım mayıs doğumluyum.Doğum haritası incelenebilir tabii ki.
Sizin burcunuz ne?
Şimdi gördüm
Oooo gel sarılalımBen varım kız yengec
Vaaay çoğaldık bi andan bizde şükürler olsunYettiiimmm sivitiimmmmm @penyez83 pamuğum da yengeççç
Aaa burçlarla ilgileniyor musunDoğum haritası incelenebilir tabii ki.
az çokAaa burçlarla ilgileniyor musun
Yaa nolacak bu yengeçler efendim istersen bilgi filan atarımm sanaaz çok
Bilinmeyen doğum saati için retrifikasyon kullanılıyor. Gün ya da gün aralığı için de kişi çok genç değilse yeterli veri varsa retrifikasyon denenebilirAnnem doğum günümü bilmiyor çok üzgünüm okuma yazması yok çat pat okumuş biri. Doğum yılım belli ilkbahar diyorlar bi yengem mayıs diyor düğününde 40 günlükmüşüm annemde nisan diyor koç mu boğa mı ama sanırım mayıs doğumluyum.
Derhal terket burayıYükselenim terazi olur mu
Canim eniştemBenim herüf
Niye la totosunu kestigimGecmis olsun
Hey masallah berekete bakSağol bacım bi de babasının 1 yaş versiyonu var bir evde iki terazi ikisi de erkek
Yok onlari eledim olmazKayinvalidem ve eltim terazi canım
Sende beni ceken birseyler vardi biliyordum aşk bocugummmmYükselenim terazi olur mu
Koç muKime nolmuş niye yazdınız burçları
Bende oğlakım ne var. Yükselenim koç
Sen git duvara sarıl yükseleni koç olan vatandasBende diyom bu çekim nerden gel sarılak