Düzenli Evimiz & Hayatımız

Derdimi anlatıyorum ama çok değil ingilizceleri çok hızlı yutarak konuşuyorlar birde şöyle çoğunlukla ispanyolca o daha kolay sevimli jesim eşim çok iyi benden onun sırtından geçiniyorum bebeğim🤣😍
İspanyolcaya benim de bi sempatim var☺

Dut kaynatıp içebilirsin öksürük için ya da elma çayı. Geçmiş olsun, korona sonrası aylarca öksürük yaşadım yaşam kalitesini çok düşürüyor.
Hiç de sevmem biliyor musun, öyle onun bunun çayını 😣
Onun bunun çayı derken 😅👀
Bitkisel şeyler işte.
Şifadır halbuki de işte bakalım.
Bişeyler yapıyorum.

Slm kizlar.bugun kollari sivadim
Sabah kizi hazirladim okula goturdum geldim
Carsaflari mak.attim yikanirken qkahve ictim
Gectim salona kizim salonu batirmis.guzelce duzledim.yikanan koktuk ortülerini yaydim
Gectim yatakodasina her yeri düzenledim
Oglanin odasina gectim carsaflarini mak.attim
Dolabini duzledim 1mak.kirli camasir çıktı
Kizin odasi na gectim felaketti.kitaplarini duzenledim.carsaf yastiklarini gecirdim.oyincaklari duzenledim
Kirlilerini mak.attim.temizleri katladim
Mutgafag gectim bikac parca bulasigi mak.attim.duzenledim
Ocagi tezgahi masayi ve ocak ustü fayansi sildim.kizimin dolaplara biraktigi cikolata lekelerini sildim
Mutfagin lavobosunu domestosladim
Arka balkonu yikadim mermer ve korkuluklar silindi
Ön balkonu yikadim mermer ve korkuluklar silindi
Wc ve lavoboyi yikadim
Buyuk banyoyu yikadim.klozet lavobo dus teknesi ve dusakabin temizlendi
Ebeveyn banyosunu yikadim
Evi supurdüm
Sildim
Bizim ve kizin yatagin ve konsolun altini sildim
Tozlari aldim
Buzdolabının yuzeyini sildim
Yikanmis temiz halilarimi serdim.muhakkak unuttugum biseler vardir ama cok sukur bu saatte evim piril piril oldu
E bi kahveyi daha hakettim.
Evin bozulmamasi icin bugun kizimin pesinde kosmam lazim zira cok pasakli🤣

Slm kizlar.bugun kollari sivadim
Sabah kizi hazirladim okula goturdum geldim
Carsaflari mak.attim yikanirken qkahve ictim
Gectim salona kizim salonu batirmis.guzelce duzledim.yikanan koktuk ortülerini yaydim
Gectim yatakodasina her yeri düzenledim
Oglanin odasina gectim carsaflarini mak.attim
Dolabini duzledim 1mak.kirli camasir çıktı
Kizin odasi na gectim felaketti.kitaplarini duzenledim.carsaf yastiklarini gecirdim.oyincaklari duzenledim
Kirlilerini mak.attim.temizleri katladim
Mutgafag gectim bikac parca bulasigi mak.attim.duzenledim
Ocagi tezgahi masayi ve ocak ustü fayansi sildim.kizimin dolaplara biraktigi cikolata lekelerini sildim
Mutfagin lavobosunu domestosladim
Arka balkonu yikadim mermer ve korkuluklar silindi
Ön balkonu yikadim mermer ve korkuluklar silindi
Wc ve lavoboyi yikadim
Buyuk banyoyu yikadim.klozet lavobo dus teknesi ve dusakabin temizlendi
Ebeveyn banyosunu yikadim
Evi supurdüm
Sildim
Bizim ve kizin yatagin ve konsolun altini sildim
Tozlari aldim
Buzdolabının yuzeyini sildim
Yikanmis temiz halilarimi serdim.muhakkak unuttugum biseler vardir ama cok sukur bu saatte evim piril piril oldu
E bi kahveyi daha hakettim.
Evin bozulmamasi icin bugun kizimin pesinde kosmam lazim zira cok pasakli🤣
Hemsire yataktan yeni çıktı 🧿🧿

tşk ederim canım sağol RABBİM hepimize şifa versin
bende en azından kıyafetler yastık battaniye nevresim vs... üzerindeki tozlardan kurtulurum bir nebze olsun diye almak istiyorum... bu hafta sonu bakıcam İNŞAALLAH
Yıkanmış kıyafetlerden tozu alıyor, bir miktar kıyafetin "hav"ını da alıyor, bu nedenle kıyafetleri yıprattığı da söyleniyor. Ben 4 yıldır bariz bir yıpratma tespit etmedim. Yumuşatıcı hiç kullanmıyorum, havluları yumuşacık yapiyor. Ütülük modda çalıştırıyorum, elimle düzleyerek çamaşırların neminin biraz odada gitmesini bekleyip katlanacakları katlıyorum. Eğer peşinden ütü yaparsam ütü süremi de kısaltıyor. Biriken su ile balkon da yıkıyorum:) Kurutma makinası bulunduğu yeri sıcacık yapıyor, peşine çocuğu da yıkıyorum 😀 Belirgin şekilde elektrik faturamı da etkilemedi. İnşallah senin de yaşamını kolaylaştırır.💙

Mutfak bezi almam lazimmm, benim deli adam guzelim bezimi ayakkabisini silmek için kullanmis🥲 hic kullanmadigim bezlerim vardi onlari actim ama asiri kalin yıkayıp sıkarken kas yaptim resmen🙃 pareksin bezlerini aliyodum cok guzeldi bulurum inşallah yine
Mutfağa da pella kullanıyorum artık çok kolaylık oldu bana ama hemen alayım dersen a101 bimin desenli bezleri de çok iyi

X