- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Olabilir evet benimde aklıma geldi. Burçla falan da alakalı olabilirOkusaydiniz kendinizi. Geçmiş olsun bende huzursuz yattım bu gece. Belki atrolojik birşey olabilr
Bugün gece uyuyamadim doğru düzgün. Evi toparladım
Dusu camlarıni temizledim
WC yıkadım
Yatakları topladım çocuklara kuran okuttum
Kahvaltı hazırladım taze simit aldım geldim köpeklerle epey samimi oldum aklım çıktı. Kossam benimle gelicekyanımdan yürüyor.kibarca rica ettim git diyorum benimle gelme su an beni korkutuyosun diyorum ağzı açık arada dönüp bakıyor bı taraflarimi epey sıkmış olabilirim
dün bende sıktım bi tarafımı. Veli toplantısından geliyoduk kızlarla. Sitenin bahçesine girdik kocaman bi köpek. Çocuklar korktu. Tabi onlar daha çok korkmasın diye ben bi tarafımı sıka sıka apartman kapısına topukladım
Kaydettim bende. inşallah oksurmezler de olursa çocuklara yaparım. Şifa olsun bidaha ugramasin inşallahBende bir haftadır ilk kez dün gece çok güzel uyudum geceleri 3-4 kez öksürük krizi ile uyanıyordum
Hakiki zeytinyağı içine sarımsak yaptım 2 saat bekledi sonra yatarken ayaklarıma sürdüm çorap giydim yattım
Çok şükür mışıl mışıl uyumuşum sabah ezanla uyandım
Öksürük bitene kadar devam edicem
Popo dik dışarı doğru ,göğüs açık ,omuzlar geniş, göğüs ileri doğruHay Allah yaa benim çocuklar olsa yanımda,psikopatlar havliyorlar köpeğe uzaktaysa da geliyo Böyle hızlı yavaş bı yürüyüş şekli oldu mu sende de tuhaf bı yürüme cikiyo ortaya
Allah iyiliğini versin anı tekrar yaşadımPopo dik dışarı doğru ,göğüs açık ,omuzlar geniş, göğüs ileri doğrukemal sunal'ın postacı adımları gibi minik ama hızlı adımlar
Belli etmemek için sıktık ya işteAktif Lora Migrenben benim gibi yapın kızlar korktuğunuz belli etmeyinnnn
her sabah işe gelirken sokaklar dolu benle yürüyorlar
Bu belli etmedigimiz halimiz penyezAktif Lora Migrenben benim gibi yapın kızlar korktuğunuz belli etmeyinnnn
her sabah işe gelirken sokaklar dolu benle yürüyorlar
Allah iyiliğini versin anı tekrar yaşadım
Gitmezdi ki versen kanka sanıyorlar seniacık simit versen gidecekti hayvan . Bu kadar sıkmaya ne gerek vardı
Gitmezdi ki versen kanka sanıyorlar seniçocuklar korkmuyor bazen mama aliyorlar parkın köşeye koyun kaçın diyorum niye diyorlar onların yerine de ben sıkıyorum
Oha boyun 1.70 miburdaki köpekler o kadar büyük ki.170 boyla minyon kalıyom.
Çocukları göndermeye de cesaret edemem
Dedi,1.60 olan kadınOha boyun 1.70 mi
İnşallah canım. Soğuk algınlığı olmayinca çabuk geçmiyor. Normallesti ama herkes covit galibaGünaydın kızlar
Yatakları topladım
Kızı hazırladım babası okula götürdü
Evi topladım yarımca
Zorla kahvaltı ettim
Pek iyi değilim toparlanamadım sağlık ocağından tekrar randevu aldım. İnşallah bu sefer verdiği ilaçlar iyi gelir
Günaydın herkeseGünaydınnnnEki Görüntüle 3144766
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz