Düzenli Evimiz & Hayatımız

dün bende sıktım bi tarafımı. Veli toplantısından geliyoduk kızlarla. Sitenin bahçesine girdik kocaman bi köpek. Çocuklar korktu. Tabi onlar daha çok korkmasın diye ben bi tarafımı sıka sıka apartman kapısına topukladım

Bende bir haftadır ilk kez dün gece çok güzel uyudum geceleri 3-4 kez öksürük krizi ile uyanıyordum
Hakiki zeytinyağı içine sarımsak yaptım 2 saat bekledi sonra yatarken ayaklarıma sürdüm çorap giydim yattım
Çok şükür mışıl mışıl uyumuşum sabah ezanla uyandım
Öksürük bitene kadar devam edicem

Hay Allah yaa benim çocuklar olsa yanımda,psikopatlar havliyorlar köpeğe uzaktaysa da geliyo Böyle hızlı yavaş bı yürüyüş şekli oldu mu sende de tuhaf bı yürüme cikiyo ortaya

Kaydettim bende. inşallah oksurmezler de olursa çocuklara yaparım. Şifa olsun bidaha ugramasin inşallah

Hay Allah yaa benim çocuklar olsa yanımda,psikopatlar havliyorlar köpeğe uzaktaysa da geliyo Böyle hızlı yavaş bı yürüyüş şekli oldu mu sende de tuhaf bı yürüme cikiyo ortaya
Popo dik dışarı doğru ,göğüs açık ,omuzlar geniş, göğüs ileri doğrukemal sunal'ın postacı adımları gibi minik ama hızlı adımlar

Gitmezdi ki versen kanka sanıyorlar seni çocuklar korkmuyor bazen mama aliyorlar parkın köşeye koyun kaçın diyorum niye diyorlar onların yerine de ben sıkıyorum
burdaki köpekler o kadar büyük ki.170 boyla minyon kalıyom.
Çocukları göndermeye de cesaret edemem

İnşallah canım. Soğuk algınlığı olmayinca çabuk geçmiyor. Normallesti ama herkes covit galiba bende bı turlu kendime gelemedim 3 gündür D vitamini alıyordum baya iyi hissetmeye başladım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…