Düzenli Evimiz & Hayatımız

İnşallah canım. Soğuk algınlığı olmayinca çabuk geçmiyor. Normallesti ama herkes covit galiba 😕 bende bı turlu kendime gelemedim 3 gündür D vitamini alıyordum baya iyi hissetmeye başladım kendimi
Vitamin içiyom ama d vitamini aklıma gelmedi. Onu da içeyim. Kovit değilimdir yaa :KK70: inşallah yani :KK70:

Sabah rutini tamam bugün ;

Yataklar toplandı
Bulaşık makinası boşaltıldı
Kahvaltılar hazırlandı
Kum temizlendi,çöp çıkarıldı
Pisiler beslendi, köpeklere öpücük verildi, oyun oynandı kedi mamasından da aşırdılar:)
İşteyim şimdi

Akşam pazar var, devamında da balık faslı ve mutfak paklama olur sanırım, başka da bir iş yapamam gibi, yapabilsem de yapmak istemiyoruuuuummm :))) bu akşam kitap okumak istiyorum, süründü elimdeki kitap. Bir de sonbaharın ortalarında olduğumuza göre biraz yazmak istiyorum epeydir dokunmadım defterlerime içimi dökmek uzun uzun yazmak istiyorum, kütüphaneye taşınma niyetim var bu akşam inş. Güzel bir gün olsun inş, tüm hastalara şifa diliyorum

İyi öğlenler kızlar...💐💐
Bugün hiçbir şey yapamadım oğlanı hazırlayıp okula götüreceğim bebiş uyuyunca yaparım inş.
Yataklar,kahvaltı masası, alış veriş poşetleri herşey duruyor.o_O
Belimin ağrısı bacağıma da vuruyor dünden beri.Kaliteli uyku uyuyamadığım için bu aralar uykusuzum çok.Sabah uyumuşum biraz.

Sabahkinden hariç dolapları tam manasıyla otura kalka bitirdim.
Kahvaltı yaptım kaldırdım temizledim
Mutfaktan bir dolap içini boşaltıp sildim
Giyilmeyenleri giysi kumbarasina götürdum
Yemek yaptım
Salon mutfak ve koridoru supurdum
Çamaşırları astım kuruyanlari katladim yerleştirdim
Kahve icicem uyurum birazda 🤤

Sarımsaklı zeytinyağı kütübü yaptım bakalım inş.iyi gelir evde bebişte buram buram sarımsak kokuyor..🤣🤣
Yeter ki iyi gelsin hiç sorun değil :KK37:
Bu arada kızlar yıkanmamış yün sanırım göğüsteki hırıltılyı alıyor bunu da duydum araştıracağım.Çocuklar için almak istiyorum.🤔

Günaydın kızlar
Yatakları topladım
Kızı hazırladım babası okula götürdü
Evi topladım yarımca
Zorla kahvaltı ettim
Pek iyi değilim toparlanamadım sağlık ocağından tekrar randevu aldım. İnşallah bu sefer verdiği ilaçlar iyi gelir
Geçmiş olsun canım😕

X